Minifotbal, futsal

Campionatul județean de futsal ajunge la a 7-a ediție și are un (și) un scop caritabil: Înscrierile se fac până pe 16 ianuarie!


79 de echipe au luat startul la precedenta ediție a campionautului județean de futsal, desfășurată chiar în luna în care au apărut primele cazuri de COVID în România. Așadar, competiția revine în actualitate după două ierni de pauză, cu ediția numărul 7. Campioana en-titre este CS Socodor, după ce le-a bătut pe ACB Ineu și Frontiera Pilu în finala disputată la Macea.

Va fi o adevărată provocare pentru Andras Mako (tel. 0742 316 680), Ovidiu Coman (tel. 0726680042) sau Nelu Iovescu (tel. 0726.289.692), membri ai CEX-ului ajefist să capaciteze formațiile din județ pentru întrecerea din acest an ce se va desfășura între 28 ianuarie și 28 februarie și va avea și un scop caritabil. ”Competiția se adresează cluburilor afiliate din județul Arad. Un club poate participa si cu două echipe având denumiri diferite, iar termenul de înscriere este 16 ianuarie. Componența grupelor și locurile de desfășurare vor fi comunicate pe site-ul AJF Arad. Regulamentul de desfășurare precum și tabelul (care va cuprinde componența echipelor și viza medicală) se găsesc pe site-ul AJF-ului. Turneul va avea și o componentă caritabilă, toți participanții (jucători, antrenori, spectatori) putând dona bani pentru a veni în sprijinul micuței Elisa Maria (foto text), fiica cunocutului om din fotbalul județean Bogdan Pește, care se confruntă cu grave probleme medicale” – anunță organizatorii.

Memorialul Nicolae Ardelean se dispută pe 14 ianuarie, în noua sală din Șimand

Însă, competiția ce deschide sezonul de iarnă este ediția a 11-a a Memorialului Nicolae Ardelean la fotbal în sală, rezervată pentru echipe de juniori A1 (născuţi după data de 01.01.2004 şi mai tineri) aparţinând cluburilor şi asociaţiilor sportive afiliate. La competiția care se va desfășura în data de 14 ianuarie 2023, în sala de sport din Șimand, și-au anunțat participarea șase echipe de juniori, împărțite în 2 grupe. Regulamentul de desfășurare, precum și tabelul (care va cuprinde componența echipelor și viza medicală) se găsesc pe site-ul AJF Arad. La fel ca și în cazul campionatului județean de futsal, întrecerea va avea și o componentă caritabilă, toți participanții (jucători, antrenori, spectatori) putând dona bani pentru a veni în sprijinul micuței Elisa Maria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button