Liga a 2-a

Pașcalău schimbă divizionarele secunde timișene!





Dintre cei trei atacanți la care a renunțat CSC Dumbrăvița în această iarnă, doi au sosit în vară de la divizionare terțe arădene. David Popa (25 de ani) s-a întors deja în C8, dar nu la echipa de care aparținea, Gloria Lunca Teuz Cermei, ci la Crișul Chișineu Criș, formația lui Dan Stupar care e foarte aproape de calificarea matematică în play-off. Celălalt, Patrick Pașcalău (17 ani), are șanse mari să continue să joace în Liga a 2-a și tot pentru o formație din județul vecin.

„Vârful” crescut de Atletico și UTA va demara pregătirile cu Poli Timișoara. Antrenorul Octavian Benga a sunat mâine reunirea pe Bega, iar Pașcalău este printre convocați. Nu e bătută rămânerea în „alb-violet” a arădeanului, care mai e curtat insistent și de Ripensia, cea de-a treia divizionară secundă timișană, care a anunțat deja că va merge pe mâna multor fotbaliști tineri în partea a doua a sezonului.

La Dumbrăvița, Patrick Pașcalău a reușit două goluri, în victoriile cu 4-3 (în campionat, la Baia Mare) și 1-0 (în Cupă, la Periam), dar a obținut și două lovituri de pedeapsă în eșecul, 2-4, cu Slobozia. Lăudat la un moment dat de Cosmin Stan, tânărul atacant născut la Lipova nu a mai fost luat în calcule de antrenorul „alb-verzilor” după confruntarea de Cupă cu CFR Cluj.

FOTO: CSC Dumbrăvița (facebook)

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button