Baschet

Laura Vaida revine sub panoul FCC UAV Arad, tânăra baschetbalistă se despărțise de Rapid la finalul lunii noiembrie!





O singură jumătate de sezon a stat departe Laura Erika Vaida de FCC UAV Arad, formație cu care a câștigat titlu de vicecampioană în această vară. Pivotul de 21 de ani a semnat în vara anului trecut cu Rapidul, dar la finalul lunii noiembrie s-a despărțit brusc de giuleștene.

În sezonul trecut, tânăra baschetbalistă a avut medii de 6,6 puncte și 6,6 recuperări în 18 meciuri de campionat la FCC UAV, cu 9,2 eficiență medie în 22:22 minute. A adus un plus sub panou pentru „galben-albastre”, care au stat bine la acest capitol în partea a doua a campionatului. „Am revenit la Arad pentru susținerea pe care mi-o acordă fanii acestui club, sunt minunați. Am decis să mă întorc pentru că mă simt ca acasă aici și îmi lipsește conceptul ăsta de casă. E un loc familiar pentru mine, sunt foarte apropiată de colegele pe care le-am avut în sezonul trecut. Din punct de vedere al echipei, vreau să câștigăm campionatul și cupa sau cel puțin să fim în finală la amândouă. Pe plan personal, aș vrea să-mi recâștig încrederea în mine, alături de lumea minunată de aici și să dau tot ce am mai bun, până la urmă. Am urmărit ce a făcut Aradul în acest sezon, mai mult sau mai puțin, nu în totalitate. Mi-a plăcut jocul lor și în campionatul intern și în EuroCup. E un stil de joc în care m-am regăsit anul trecut cu domnul antrenor Bogdan și mai mult ca sigur că o să mă regăsesc și anul acesta”, a declarat Vaida pentru pagina de Facebook a FCC UAV Arad.

Cel puțin la nivel de pivoți, Bogdan Bulj are destule soluții pentru partea a doua a sezonului. Chiar dacă au plecat Marjanovic și Madden, au venit trei jucătoare, americanca Green și româncele Mîrne-Nagy și Laura Vaida. În lot se mai află și Trinity Baptise și Anamaria Ciotir.

3 comentarii

  1. Revenire? Nu cred că mai trebuia primită, să meargă în altă parte sau la rapid, ce suntem noi coș de gunoi, dragoste cu forța nu se poate.

    0
    0
  2. Asta cu fanii imi place cel mai mult,apare noul El Dorado din baschetul romanesc,repede fugi acolo,atunci nu mai erau fanii aradeni cei mai minunati??Cata ipocrizie pe sportivii astia,astia nu dau 2 bani pe fani,pe club samd,majoritatea dintre ei.Este exact cum a zis cred ca Tsonga daca nu ma insel,eu joc pt mine,pt bani nu pt fani sau spectatori,macar ala a recunoscut.

    0
    0
  3. Felicitari nelu si florin , 2 comentari corecte , vaida nu nea ajutat cu nimic anul trecut , daca mergea treaba la rapid ramanea acolo , asa draga de ea cum a luato doru de fanii aradeni

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button