Cluburi polivalente

CSM Arad dă trei jucătoare de tenis de masă la loturile naționale de junioare și tineret

Federația Română de Tenis de Masă a anunțat la începutul acestui an componența loturilor naționale pentru 2023, de la categoria cea mai mică, U13, până la senioare. CSM Arad are trei jucătoare incluse în aceste loturi, practic componentele de bază ale echipei de Superligă, ce vor putea evolua pentru România în acest an: Alesia Sferlea, care face din acest an saltul valoric de la cadete U15 la junioare mari și Adela Strună sunt componente atât ale lotului U19 cât și ale lotului național U21, în vreme ce Irina Rus a fost inclusă în lotul de tineret, U21. Așadar, destule premise pentru noi performanțe internaționale în acest an.

Vă reamintim că Sferlea și Strună participă începând de astăzi și până pe 14 ianuarie la primul open internațional de junioare al anului, WTT Youth Contender Linz 2023, din Austria. Cele două eleve ale lui Cristi Dodean concurează în proba de simplu la categoria U17 și simplu și dublu mixt, la U19.

Al doilea an fără Daniela Dodean sub tricolor

Revenind la componența loturilor naționale, după foarte mulți ani nu o mai regăsim între tricolore pe arădeanca Daniela Monteiro Dodean, care și-a anunțat retragerea din echipa națională în toamna lui 2021, acesta fiind deja al doilea an fără jucătoarea CSM-ului în lotul de senioare. Multiplă campioană europeană de dublu, dublu mixt și cu naționala, Dodean continuă însă să joace la cel mai înalt nivel în puternicul campionat al Franței, unde apără culorile celor de la TT Saint Quentin, dar și în Liga Campioanelor, pentru același club din Hexagon.

csmarad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button