Stranieri aradeni

Seară neagră pentru Dennis Man pe San Siro: Arădeanul s-a accidentat, Parma a pierdut dramatic calificarea în sferturile Cupei Italiei!





Internazionale Milano este prima echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei Italiei, după 2-1 împotriva Parmei. Sub privirile lui Cristian Păcurar, antrenorul care l-a crescut la Atletico, Dennis Man a fost titular pentru formația de Serie B pregătită de Fabio Pecchia, însă a ieșit accidentat de pe teren în minutul 26. Fotbalistul arădean e suspect de o ruptură musculară ce l-ar ține din nou în afara gazonului pentru câteva săptămâni.

Înlocuitorul fostului utist, Stanko Juric a marcat un gol spectaculos (șut din afara careului în vinclu), iar Parma a ținut de avantajul minim până în minutul 89. Lautaro Martinez a egalat cu un șut deviat nefericit de Osorio în poarta veteranului Buffon, iar Acerbi a obținut biletele pentru sferturi în contul „nerro-azzurrilor” cu un gol cu capul, în minutul 110.

În minutul 81, pe teren pentru Parma a intrat și ex. craioveanul Mihăilă, fără a se remarca cu ceva.

„Cruciații” sunt pe locul 6 în Serie B, iar sâmbătă joacă primul meci al anului și în campionat, pe terenul lui Bari, formația de pe poziția a 4-a. Man a marcat patru goluri în 15 etape, iar Bologna și Besiktas rămân interesate de serviciile arădeanului pentru un transfer chiar în această iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button