UTA Arad

Vukcevic a adus…ploaia în Antalya, muntenegreanul prinde trei zile pline în cantonamentul UTA-ei





UTA a avut parte de vreme bună în prima parte a cantonamentului din Antalya, dar în ultimele zile nu scapă de ce i-a fost frică. De azi a început să plouă la Side, temperaturile au scăzut și ele puțin, iar antrenamentele nu mai sunt la fel de plăcute. Ajuns aseară în cantonamentul noii sale echipe, Romario Benzar a prins, așadar, ploaie la cele două ședințe de pregătire conduse de Laszlo Balint și colegii săi din stafful tehnic astăzi, cu mențiunea că încălzirea din cursul dimineții a avut loc la sala de forță a hotelului „Star Resort”.

În cursul după-amiezii, când colegii săi începeau al doilea antrenament al zilei, în Antalya a ajuns și Marko Vukcevic. Internaționalul muntenegrean a scăpat de boala infecțioasă gură-mână-picior și va prinde trei zile pline în stagiul de pregătire din Turcia. Probabil, va fi menajat cu ocazia testului de vineri cu Kyzylzhar (locul 10 în campionatul Kazakhstanului), când – însă – e așteptat să debuteze, chiar și pentru câteva minute, Benzar.

În altă ordine de idei, Balint a mai cerut o „aripă” (dreapta sau stânga) pentru completarea locurilor lăsate goale de Otele și Jobello, care încă se pregătesc separat la Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button