UTA Arad

Utistul Rareș Pop – în echipa viitorului alcătuită de LPF!





De o jumătate de sezon a avut nevoie Rareș Pop să se impună la UTA, dar și să atragă aprecieri la nivel național. Mijlocașul arădean de 17 ani a fost inclus de Liga Profesionistă de Fotbal în cel mai bun „11” al jucătorilor ce sunt născuți după 1 ianuarie 2002.

Evident, cei mai mulți jucători în această echipă a viitorului îi dă Farul Constanța, nu mai puțin de cinci, doi sunt de la FCSB și câte unul de la echipele Craiovei, Rapid și UTA. Doar Andrei Borza e mai tânăr (cu 5 luni) decât fotbalistul „Bătrânei Doamne”, dar nu e mereu titular în echipa lui Gică Hagi, așa cum Pop este în cea a lui Laszlo Balint.

R. Popa (FC U Craiova) – A. Pantea (FCSB), D. Sârbu (Farul), S. Borza (Farul) – R. Pop (UTA), Pănoiu (Rapid), Grameni (Farul), A. Pitu (Farul) – Baiaram (CS U Craiova), L. Munteanu (Farul), O. Popescu (FSCB) e echipa viitorului conform Ligii Profesioniste de Fotbal.









4 comentarii

  1. Excelent ! Merita baiatul…dar noi, suporterii utisti stiam asta. Sper ca are un contract beton, pe termen lung, cu clauze mari de reziliere sau de transfer. Daca nu, conducerea trebuie sa i-l propuna urgent.

    0
    0
    1. Da, ca lui Otele, contract beton armat plin de fisuri!
      Lui Otele i-au plătit clauza de formare? Avem interzis la transferuri?
      Una au zis în privința lui Otele și alta au făcut!
      Nu e întâmplător că suntem pe locul 15.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button