UTA Arad

Napoli și Duarte, puși în gardă de dorințele și posibilitățile UTA-ei: „Au jucători valoroși mai ales în atac, care pot decide partida dacă au ocazii”





Cel de-al 9-lea mandat al lui Nicolo Napoli pe banca Craiovei lui Adrian Mititelu a început bine. Cu excepția eșecului (0-2) cu FCSB, FC U Craiova 1948 le-a bătut cu 2-0 pe Universitatea (în derby-ul orașului din Bănie) și cu 1-0 pe FC Argeș, dar a și scos un punct prețios de la Ploiești, cu Petrolul.  Cu 7 puncte pe final de an, oltenii reiau întrecerile din Superligă de pe locul 10, aflându-se la 4 lungimi de undă în fața UTA-ei, pe care o înfruntă mâine, de la ora 15,30, pe arena „Ion Oblemenco”.

Antrenorul italian al lui FC U pare pus în gardă de foamea de puncte a arădenilor, care-și propun să părăsească rapid locul direct retrogradabil. „Meci foarte greu, UTA vine cu intenția de  a câștiga, dar și noi vrem și încercăm să adunăm puncte. Nu mă gândesc acum decât că jucătorii vor face un meci foarte bun, dacă scoatem un rezultat bun e și mai bine, important este să dăm 100% pe teren. O luăm meci cu meci, încercăm să adunăm puncte și mergem înainte. Suntem într-o poziție critică a clasamentului, dacă reușim să câștigăm două meciuri mergem în sus, dacă pierdem două partide ajungem la retrogradare. Fotbaliștii știu, eu nu pun presiune pe ei, știu ce au de făcut. Nu am plecat în Antalya, am lucrat la baza noastră, sunt mulțumit de asta. Am fost un cantonament cu două antrenamente pe zi, am făcut o pregătire fizică bună pentru începerea campionatului, mai sunt de jucat nouă partide din sezonul regular și vreau să jucăm foarte bine”, a spus Napoli la conferința de presă de dinaintea meciului cu „Bătrâna Doamnă”.

Craiovenii au operat modificări la nivel de lot doar în defensivă. În vară plecaseră Diallo și Kovacic, iar chiar astăzi, FC U 1948 a anunțat și despărțirea de grecul Papadopoulos. Au venit, în schimb, olandezul Danny Henriques și brazilianul Matheus Mascarenhas. „Papadopoulos a fost puțin accidentat, avea o problemă la genunchi. A plecat după ce a ajuns la un acord comun cu patronul, îi mulțumim pentru ce a făcut pentru club. Am încredere în lotul pe care îl am, cred că vom face meciuri bune. Avem mai mulți fundași centrali acum, a și venit unul nou și încă unul lateral”, a adăugat tehnicianul peninsular.

Andre Duarte părea ca și plecat din Bănie după ce primise o ofertă de la Legia Varșovia. Între timp, fundașul de 25 de ani a revenit la sentimente mai bune față de FC U și e pregătit să intre pe teren contra UTA-ei. „Fiecare jucător are visurile lui, se luptă pentru ele, e normal. Dar, acum totul este rezolvat, am discutat cu antrenorul și cu patronul, totul este rezolvat, sunt aici dacă e nevoie de mine pe teren. Indiferent de părerea suporterilor, sunt jucător profesionist și sunt concentrat la ceea ce trebuie să fac. Mi s-au explicat punctele de vedere ale băncii tehnice și ale conducătorilor și am decis că e mai bine să rămân. Sunt jucătorul lui FC U, sunt concentrat și cred că e realizabilă participarea echipei noastre în cupele europene. Acesta este și unul din obiectivele mele aici. Dar, deocamdată, suntem cu gândul la meciul de mâine. Cred că UTA este o echipă bună, cu jucători valoroși mai ales în atac, care, dacă au ocazii, pot decide partida. Noi vom fi focussați să câștigăm, jucăm și acasă, avem datoria să câștigăm pentru suporterii noștri”, a afirmat puternicul fotbalist portughez.

10 lei (la peluză), 20 de lei (la tribuna a II-a), 30 de lei (la tribuna I) și 80 de lei (la VIP) e prețul biletelor scoase la vânzare de craioveni pentru meciul de duminică (ora 15,30), cu UTA.









3 comentarii

  1. „Pe cai,ca filmam”!Nu putem fi multumiti cu un egal,indiferent de cum va arata meciul,altfel e problema foarte grava!
    Drum bun tuturor celor care fac deplasarea si intoarcerea sa fie fericita!

    0
    0
  2. Din tot articolul cel mai interesant aspect e cel legat de dorința noastră de victorie și faptul că avem jucători valoroși in atac.
    Tot interesant rămâne finalul articolului in care aflam prețul biletelor,cam mare față de diferența dintre conduceri,noi la retrogradare ei ceva mai sus .
    Oare chiar așa fără nesimțire se poate face acest management profesionist la Arad și în continuare.
    Raportul calitate preț lasă de dorit, pentru cei nostalgici să vadă CFR și Sepsi in top cred că e și mai dureros…,!!!

    0
    0
  3. La un joc deschis și în viteză putem dezechilibra usor orice apărare. Jocul cu Gyuszi antrenor ne-a încântat, a lipsit golul. Dar acum avem atacanti destul de buni. Keseru ar putea fi mâine arma ,letală”. Jocul de la Cluj cu U si cel de acasă cu Rapid ne-a arătat o echipă UTA mai dezinvoltă si mai bună decât adversarele. Cu siguranță si mâine va fi la fel. UTA bate!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button