UTA Arad

Fotbaliștii UTA-ei și Balint, în peluză alături de suporteri la finalul meciului de la Craiova: ”Suntem împreună cu voi în lupta asta!” + VIDEO și FOTO





Aproximativ 150 de suporteri ai UTA-ei și-au însoțit favoriții în prima deplasare a anului, în Superligă. Fanii arădeni și-au făcut auzite vocile pe tot parcursul întâlnirii pe care echipa de pe Mureș a încheiat-o la egalitate, 1-1, cu FC U Craiova. Mai mult, „ultrașii” utiști au pregătit și o mini-coregrafie cu steaguri roșii și albe și – evident – au explodat de bucurie la reușita de un punct al lui Virgiliu Postolachi.

Fiindcă au dorit să repete, oarecum, conexiunea de la Arad, unde galeria e foarte aproape de teren, jucătorii UTA-ei au urcat în peluza de pe „Ion Oblemenco” și au cântat împreună cu fanii. Tonul l-a dat Florin Iacob și toți componenții lotului, dar și Laszlo Balint au ajuns aproape de susținătorii lor. ”Am încredere că o să reușim. Nu suntem singuri în lupta asta, suntem împreună cu voi, împreună cu toți care iubesc clubul ăsta. Și de asta zic, băieții ăștia când pun tricoul pe ei vreau să aibă mândrie și responsabilitate și o să dăm tot ca să salvăm echipa asta”, a fost scurtul discurs al antrenorului utist în fața admirabililor fani care au parcurs peste 700 de kilometri într-o zi de duminică pentru a fi alături de Ubbink și colegii săi.

VIDEO+FOTO (UTA Media Design)

5 comentarii

  1. BRAVO GALERIA, SUNTETI FENOMENALI !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Neluțu în majoritatea deplasărilor mai mult de jumătate sint suporteri de la tribuna 2, bravo lor?️?forza uta oriunde, oricând

      0
      0
  2. Pentru acești suporteri minunați și pentru ce reprezinta Uta pentru arădeni trebuie sa lupte cei care îmbracă tricoul batranei doamne.Hai Uta împreună învingem!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button