Volei

Junioarele de la ProVolei Arad – la primele victorii la fileu, succes și pentru băieții lui Mascovits!





CS ProVolei Arad, club condus de profesorul Radu Sabău, a început în forță 2023. În primul meci al anului, echipa de junioare a întâlnit pe teren propriu pe CSȘ Caransebeș, pe care a învins-o cu scorul de 3-2 la seturi, arădencele bifând primul succes din istorie!

Duminică, fetele s-au deplasat la Blaj, unde au învins pe CSȘ Blaj, cu scorul de 3-1 (25-14, 13-25, 25-17, 25-18). Antrenorul Andrei Laza le-a avut la dispoziție pe: Malvina Mateș, Ana Rif, Olivia Horga, Ana Glăvan, Giulia Botescu, Alexandra Ciubotariu, Andrada Vlaicu, Maya Olariu, Amira Man, Andreea Aioanei și Carla Bobiș. Fetele vor juca cu ACS Bravol Brașov, duminică, în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” Arad (Generală 18).

Seniorii au turneu la Oțelu Roșu, la finele acestei săptămâni 

La rândul ei, echipa de juniori a clubului a început 2023 cu o deplasare grea, la Câmpulung Muscel, meci pe care arădenii l-au câștigat cu scorul de 3-0 (25-23, 25-23, 32-30). Antrenorul Marius Mascovits i-a avut la dispoziție pe: Andrei, Bilțiu, Adrian Onofrei, Bogdan Rusu, David Ispas, Victor Bula, Daniel Pavel, Eduard Ianculescu și Raul Ciobanu.

De menționat că ambele echipe arădene aveau doar înfrângeri până acum, în prima parte a sezonului. Echipa de seniori, alcătuită în mare măsură din juniori, participă de vineri până duminică la turneul cu numărul trei al Diviziei A2 Vest, organizat de echipa din Oțelu Roșu.

Foto: CS ProVolei Arad, facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button