UTA Arad

Patru zile până la „examenul” noilor rulouri de gazon de pe „Francics Neuman”! Balint: „Sper să reziste, pentru că vedeți cum e vremea…”





Gazoanele de la Cluj și Ploiești, cele care au atras – la rândul lor – avertismente din partea LPF pentru Universitatea și Petrolul, au rezistat la primele meciuri ale anului. Cel de pe „Ilie Oană” (cu ocazia disputei dintre Chindia și FC Argeș 1-1) mai bine, în timp ce „șepcile roșii” și FC Voluntari au întâmpinat greutăți să exprime un joc de pase pe un teren, totuși, prost.

Prost, dar nu groaznic, așa cum a fost gazonul de la Arad cu ocazia disputei dintre UTA și Rapid, de pe 18 decembrie. De atunci, Reconsul a schimbat 943 de metri patrați de iarbă cu rulouri noi, în special în zona dinspre tribuna I, „operațiunea” încheindu-se în urmă cu 10 zile. Dacă noul gazon s-a prins cât de cât vom afla sâmbătă, cu ocazia vizitei „lanternei” din Mioveni, însă emoții există și pentru partea de teren neschimbată. Metereologii anunță ninsoare pentru vineri și sâmbătă și, după cum se știe, degivrarea pe „Francisc Neuman” funcționează pe fâșii, așa că Aradul va da un adevărat examen în fața unei întregi țări.

Până una alta, Laszlo Balint se mulțumește cu acțiunile întreprinse de administratorul stadionului, dar – la rândul său – nu prea știe la ceea ce să se aștepte pentru ziua de sâmbătă. „Eu mă bucur că s-au luat anumite măsuri au în această perioadă, chiar dacă poate mai târziu decât era cazul, dar este bine că au făcut-o. Sper ca aceste măsuri să fie și unele utile și eficiente, mă refer la durabilitatea acestor noi rulouri puse. Sper doar ca terenul să reziste, pentru că vedeți cum e vremea. Fiindcă a plouat, ne-am mai antrenat și pe sinteticul de pe „Motorul”, căci pe „ICRTI” terenul era prea moale. Asta este situația, noi am acceptat-o, ne-am adaptat  împreună cu colegii mei din staff. Și jucătorii au înțeles perfect, nu stăm să ne gândim la absolut niciun fel de impediment care poate apărea în acest moment”, spunea antrenorul UTA-ei înainte de deplasarea echipei la Craiova.

Și tot „principalul” arădenilor se bucura că starea gazonului de pe „Ion Oblemenco” e bună și chiar a ajutat-o pe UTA să se exprime bine în joc, sau cel puțin mai bine decât FC U, doar că a apărut o altă problemă. VAR-ul nu a funcționat la meciul de duminică și este posibil ca arădenii să fi pierdut două puncte. Și asta pentru că golul gazdelor pare să fi precedat de o poziție de offside la Chițu, iar „capul” lui Milosevic e posibil să fi scos de după linia de poartă de Duarte.









4 comentarii

  1. TREBUIE, lume multa la meci! trebuie sa vada jucatorii cand ies la incalzire ca suntem multi!!!! adica full stadion, nu ar fi rau conducerea sa fabrice niste stegulete mici sa le gaseasca spectatorul pe scaun , ar arata frumos sa le fluture la imn la inceput de meci…..HAI UTA!!!! SI ICIM, SPRE FINALA CAMPIONATULUI DE BASCHET FETE!…DARRR DACA NICI PE MIOVENI NU BATEM……uffff!

    0
    0
  2. Să vină Bibi să dea lovitura de începere sau alt terchea berchea de sub aripa lu’ Jiță să își primească „felicitările” pentru isprava făcută în cei 6+ ani cu acest stadion.

    Ați păcălit lumea dar nu și timpul care a arătat competența voastră…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button