Progresul Pecica

Pecica s-a reunit în 18 jucători, Petcuț caută două-trei „elemente” de experiență și nu a abandonat lupta pentru play-offul Ligii a 3-a!





Progresul Pecica e ultima divizonară terță arădeană care s-a întors din vacanța de iarnă, cu mențiunea că o parte dintre tinerii de la UTA au demarat pregătirile cu alte grupe „roș-albe” și chiar au jucat în amicale. Hunor Sarkozi a efectuat chiar cantonamentul din Antalya sub comanda lui Laszlo Balint, dar s-a întors la divizionara terță, unde vor rămâne și Denis Hrezdac sau Cristian Mihai, jucători care încă nu intră în vederile „principalului” utist.

Cu toate astea, Mihai Petcuț are de acoperit niște „găuri” după ce s-a despărțit în aceată iarnă de: Roșca (împrumutat de UTA la Șelimbăr), Capătă (plecat la Dumbrăvița), Andrieș (Cermei), L. Roșu și Indreica (reveniți la UTA U16) și Puie. Totuși, antrenorul „galben-albaștrilor” speră ca pe acesta din urmă să-l întoarcă din drum, dar, chiar și așa: „Mai căutăm cel puțin doi-trei jucători cu experiență și am mai vrea să aducem un junior de la UTA. Ne bucurăm că Roșca a făcut pasul la Liga a 2-a, dar acum am vrea un portar experimentat în locul său. E clar că mai căutăm ceva în atac, dar și în apărare, căci Wild încă nu-și poate relua pregătirile. Deocamdată, ne-am întărit doar cu copii din Pecica. A revenit la echipă de la FCSB II, Dan Răchită, de la UTA, Fabian Burtic, iar din pepiniera Progresului îi avem cu noi la antrenamente pe Andrei Matyus, Gabriel Szep, Roberto Bănățan și Raul Delea. În afara lui Răchită, care e născut în 2004, restul sunt jucători de 2006, deci încă destul de fragezi. Ne mai bucură și faptul că Aldan și Câmpan au revenit și ei după problemele medicale, azi am avut la reunire 18 jucători, Stanciu fiind învoit”.  

Mihai Petcuț se bazează și pe revenirea pe bancă, dar și pe gazon a lui Bogdan Bozian. Acesta a plecat școala de polițist de frontieră la Drobeta Turnu Severin până pe 1 martie, după care va reveni și la echipă. „Vorbesc des cu Bogdan, ne sfătuim, mai vorbește și el cu unii jucători pe care vrem să-l aducem, e parte importantă a proiectului nostru. Se întoarce la începutul lunii martie acasă, are două săptămâni la dispoziție să se pună la punct cât de cât din punct de vedere fizic. Cu toate că sunt convins că mai face antrenamente și acolo”, a adăugat tehnicianul Progresul, care încă nu renunță la gândul că ar putea prinde la foto-finish play-offul. „Suntem datori să luptăm încă și pentru locul 4, ăsta ar fi visul meu. Însă, dacă rămânem să jucăm în play-out, ne propunem să-l câștigăm, adică să terminăm sezonul pe locul 5. Dar, evident, e și foarte important ca tinerii noștri să progreseze și după meciurile din primăvară”, a adăugat tehnicianul pecicanilor.

Urmează antrenamente zilnice pentru pecicani, iar miercurea viitoare primele amicale, în cadrul „triunghiularului” cu UTA U17 și Unirea Sântana. Ceilalți adversarii ai iernii bătuți în cuie sunt: UTA U18 (8 februarie), Păuliș (11 februarie), Lipova (18 februarie), Ghiroda și Corvinul (pe 21 februarie, în „triunghiular”), Curtici (25 februarie) și Felnac (4 martie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button