UTA Arad

Suporterii UTA-ei se obișnuiesc cu meciurile de sâmbătă, de la ora 14,30: După Mioveni, urmează Botoșaniul!





UTA nu va juca în prime-time în primele patru etape ale anului. La Arad, „roș-albii” vor intra pe teren în aceeași zi a săptămânii – sâmbătă, de la aceeași oră – 14,30. Se va întâmpla peste două zile, în fața „lanternei roșii”, CS Mioveni, dar și peste două săptămâni, în cadrul rundei cu numprul 25, cu FC Botoșani.

Echipa moldavă este ultima echipă pe care „Bătrâna Doamnă” a bătut-o în Superligă, pe 9 septembrie 2022, dar până la confruntarea directă de pe Mureș, trupa lui Balint vizează 6 puncte, contra argeșenilor lui Dică și în deplasarea de la Ploiești, cu Chindia, de vineri, 3 februarie, de la ora 17.

FC Botoșani e și ea una dintre formațiile ce luptă pentru supraviețuire, a început anul perfect, cu un succes pe teren propriu (1-0) cu Universitatea Craiova. Până la deplasarea de pe „Francisc Neuman”, elevii lui Flavius Stoica mai joacă afară, cu FC Argeș și acasă, cu Petrolul.









3 comentarii

  1. Pentru @Liman!…Referitor la Digi…Nu cumva Digi programeaza meciurile?FRF si LPF sunt la mana lor!
    UTA a avut meci luni seara si vineri a deschis etapa.UTA a fost programata cu doua deplasari lungi in doar cateva zile si nu doar odata a fost nevoita sa ramana plecata.
    Nu in ultimul rand,suportul tehnic al acestui rudimentar VAR,este sustinut tot de catre Digi,sitemul second-hand din Olanda neavand propriile camere de filmare,adica se analizeaza fazele de pe cadrele carelor Digi.Cum ai putea sa decizi o faza neclara,grea, cu doar 5 camere de filmare?
    Acum,sa nu ne asteptam ca vom fi programati la ore de prime-time,datorita situatiei din clasament,decat cu echipele de top,evident.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button