UTA Arad

Roger Junio, pe lista de preferințe a lui Balint: „Îl apreciez, e un fotbalist foarte bun pentru nivelul Ligii 1, mi-ar plăcea ca discuțiile să prindă contur”





După ce a apărut varianta unui schimb între UTA și CFR Cluj, vizându-i pe Philip Otele și Roger Junio, „oficialii” arădeni au încetat să mai insiste pentru căutarea unui alt fotbalist de bandă. Singur, oferte de jucători vin zilnic pe e-mailul clubului, însă Laszlo Balint lasă impresia că așteaptă doar venirea mijlocașului brazilian cu care a lucrat un an de zile la Arad.

Pe de altă parte, însă, negocierile între cele două conduceri nu sunt simple și asta pentru că arădenii doresc și ceva bani (n.a. aproximativ 100 de mii de euro) în schimbul plecării lui Otele și nu doar dezlegarea pentru Roger Junio, care – evident – va câștiga mai mult în „alb-roșu” decât fotbalistul nigerian. Așadar în acest moment, nu este sigur dacă afacerea se face sau mai degrabă când se face.  „Nu pot să comentez nimic despre posibilitatea aceasta, deoarece Roger este sub contract cu CFR Cluj. Ca antrenor nu pot zice nimic, dar personal vă pot spune că îl apreciez foarte mult pe Roger. Este un caracter deosebit, un fotbalist care și-a demonstrat valoarea atât la UTA cât și la CFR. Momentan nu e nimic concret, așa a ajuns la urechile mele, deci nu pot să comentez ce s-ar putea întâmpla cu jucători care sunt sub contract cu alte echipe. Da, îl apreciez foarte mult, da, mi-ar plăcea ca toate aceste discuții să prindă contur, să se transforme în ceva concret. Însă, nu am sistat negocierile cu alți jucători, chiar ieri ne-au fost propuși doi jucători interesanți. E Roger prima opțiune? Pentru când, 12 februarie? (n.a. 13 februarie e ultima zi de mercato în Suoperligă). Noi nu putem știi ce se poate întâmpla până atunci. Vă mai spun atât, părere personală: Roger este un fotbalist foarte bun. Nu doar pentru UTA, ci pentru nivelul Ligii 1”, afirmp Laszlo Balint.

Un comentariu

  1. Schimb fabricat de postaci, preluat de birjari. Sau invers. Cert e ca asa ceva nu s-a discutat, dupa cum si Mr. Balint a dat de inteles. Dar noua ne plac povestile, vesele sau triste nu conteaza. Sa avem ce vorbi!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button