UTA Arad

Andrei Moroiță arbitrează al 8-lea meci în Superligă, al doilea pe noul „Francisc Neuman”!





Derby-ul suferinței din Superligă, UTA – CS Mioveni, a încăput pe mâna unui arbitru…al suferinței. Pe 9 noiembrie 2020, Andrei Moroiță conducea la Arad, al doilea său meci în elită, iar mâine, va fi la al 8-lea. Evident, Comisia Centrală de Arbitri nu a avut prea mare încredere în „centralul” din Ploiești, din moment ce și după acel UTA – Gaz Metan 1-3, de acum doi ani și jumătate, l-a mai delegat de abia în februarie 2022, la un FC Argeș – Clinceni 1-0. Apoi, într-un an de zile, Moroiță a mai strâns alte 4 meciuri în Superligă.

Mâine, începând cu ora 14,30, „fluierașul” de 36 de ani îi va avea colaboratori la cele două linii pe Daniel Mitruți, din Craiova și Alexandru Vodă, din Alba Iulia, iar pe margine pe Andrei Antonie, din București. În Camera VAR vor lua loc George Găman (Craiova) și Ferencz Tunyogi  (Zalău).

Observatori de arbitri a fost delegat Ioan Onicaș (Zalău), iar de joc, Ștefan Popa, din capitală.

4 comentarii

  1. E normal că e delegat un arbitru din Ploiesti?Dar că un asistent e din Craiova? Dar că meciul e sâmbătă , de la 14.30? Dar că a nins in ianuarie, e normal?
    Oameni buni, din păcate, nu vedem pădurea din cauza pomilor!
    Hai, UTA, într-un meci extrem de important și de greu!

    0
    0
    1. UTA nu a fost niciodata arbitrata de un ecuson FIFA veritabil, gen Kovacs, Petrescu, Fesnic, ci doar de amatori cu cateva meciuri in Liga 1si cu cei mai controversati , gen Barbu, Calin , Ostreie, etc

      0
      0
  2. Nu joaca delegatul si nici asistentul,joaca jucatorii pe teren !!! FORTA UTA Arad.Sa speram ca, va fi bine !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button