UTA Arad

Jobello și-a încheiat conturile cu UTA, francezul reușise un gol și două pase decisive în „alb-roșu”!





Dacă Philip Otele a semnat cu CFR Cluj din vară și și-a asigurat viitorul, Wesley Jobello, celălalt fotbalist care a fost lăsat în afara lotului de la Laszlo Balint începând cu reunirea de pe 3 ianuarie, încă își caută echipă. De azi o va face, însă, din postura de jucător liber de contract, căci și-a încheiat amiabil conturile cu UTA. Arădenii îi vor mai plăti inclusiv salariul pe ianuarie, iar francezul cu origini martinicane se va întoarce în Hexagon pentru moment.

Deși a fost dorit de CSA Steaua, Jobello nu dorește să coboare mai jos de Superligă în fotbalul românesc. Mihai Joița, impresarul fotbalistului de bandă, are deja discuții privind viitoarea sa destinație.

În cele 20 de meciuri și 948 bifate pentru „Bătrâna Doamnă”, francezul a reușit un gol (în deplasarea de la Buzău, din Cupă) și două pase decisive, ambele în victoriile de pe teren propriu din campionat, cu același scor (2-1), cu Universitatea Cluj și FC U Craiova 1948.

Wesley Jobello este unul dintre fotbaliștii sosiți la Arad în urma propunerilor făcute de Gabriel Glăvan, cel care a pus pe picioare o rețea de scouteri la UTA. De când a fost exclus din lot de Laszlo Balint, fotbalistul s-a pregătit separat la Arad, alături de Philip Otele.

5 comentarii

  1. Pai cam regretam multe noi din partea acestei conduceri dar mai nouși din partea staffului tehnic . Cred ca cu Jobelo trebuia lucrat mai mult e tehnic are stofa de jucător ,dar na dacă nu e impresariat de A. nu are nici o șansa!

    0
    0
  2. Acest jucător nu a mai jucat de 2 ani și era liber de contract de 6 luni înainte de a veni la noi și nici un gol in ultimii 3 ani
    A fost ,,REMARCAT” la un amical al jucatorilor liberi de contract????
    Pai ce sa faci cu el băi nene
    PS:mai și scrieți sa nu ne para rău!!!
    Pai nu are nici un gol marcat (1 cu liga 2 in cupa)la UTA????nici in amicale

    0
    0
  3. Sa se duca la alta echipa JOBELLO, nu a demonstrat nimic la UTA. ,la ce sa mai stea ? Sa frece banca de rezerve ?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button