UTA Arad

Dică, la al doilea succes pe banca Mioveniului: „Nu le-am dat șanse celor de la UTA, ne-am făcut treaba bine pe acest teren”





CS Mioveni a început să creadă cu adevărat în salvarea de la retrogradare după ce a dat lovitura la Arad. Argeșenii au câștigat cu scorul de 2-1, după „dubla” lui Benchaib (min. 9 și 44), în timp ce pentru UTA a punctat Milosevic, cu 9 minute înainte de final.

Evident, Nicolae Dică s-a declarat extrem de mulțumit după cel de-al doilea său succes consecutiv la noua sa echipă, ce o învinsese și pe Petrolul în urmă cu o săptămână. „Am făcut o partidă bună, am început bine jocul, am marcat două goluri. Nu le-am dat șanse celor de la UTA, am fost o echipă care ne-am făcut treaba bine pe acest teren. Am pregătit și am discutat înainte, știam că cei de la UTA vor pune presiune pe noi și datorită fanilor. Jucau acasă, au o echipă bună, știam că vor face asta. Iar noi când am recuperat mingea am plecat pe contraatac cu jucătorii de viteză din lot, am dat două goluri, am mai avut și alte ocazii. În a doua repriză, ne așteptam să vină peste noi cu mingi lungi, dar băieții au răspuns bine. Am schimbat și sistemul cu trei fundași centrali, am făcut acea greșeală la gol, dar am rămas concentrați și am reușit să câștigăm jocul. Îmi felicit jucătorii că au dat totul astăzi. Trebuie să fim modești în continuare, nu am obținut nimic, doar două victorii, e bine pentru moralul nostru. Îi felicit pe băieți pentru unitatea pe care o arătăm. Am dus șapte jucători noi, am schimbat sistemul. Cu discplină și muncă la antrenamente, le-am dat încredere. Le zic mereu că sunt cei mai buni, se vede la meciuri, avem plăcerea de a juca fotbal. Avem doar de câștigat din ce urmează pentru noi”, a spus tehnicianul Mioveniului la final.

Acesta s-a enervat când a fost întrebat cum comentează faptul că Panait a stat pe gazon în debutul primei părți, a ieșit la margine pentru îngrijiri medicale, iar când a reintrat s-a pus din nou la pământ. „Ne atacați că Panait a tras de timp, dar noi am jucat fotbal pe acest teren. Ne-am ridicat la nivelul UTA-ei, chiar dacă suntem echipa de pe ultimul loc. A fost o fază pe început de repriză, l-am schimbat că nu mai putea să continue jocul, oricum au fost 7 minute de prelungire date. Eu cred că am avut destule faze frumoase, lucrate la antrenamente, adică cele 4-5 contraatacuri când puteam da goluri. În fine, sunt momente de joc când orice echipă face din astea, nu cred că UTA a jucat non stop. Se întâmplă, aveam 2-0, trebuie văzut și ce am făcut bine. Am dat două goluri și cinci ocazii clare de a marca, față de UTA care a avut ocazii doar cu mingi aruncate în careu”, a adăugat Dică, care a aprofundat și discuția despre starea gazonului: „Păcat, fiincă stadionul e frumos, fanii sunt minunați. Păcat de gazonul pe care îl aveți la Arad, nu ștu motivele, e un stadion nou, nu ar trebui să avem astfel de probleme”.

Întrebat cum vede lupta pentru salvarea de la retrogradare până la final, fostul tehnician al FCSB-ului a spus: „Deocamdată, am luat o gură mare de oxigen cu cele două victorii. Toate echipele din play-out se vor lupta pentru evitarea retrogradării. Lupta e strânsă, dar la înjumătățire rămân 1-2 puncte, va fi luptă acerbă în play-out”.

Mioveniul rămâne ultima în clasament, dar face 15 puncte și etapa viitoare joacă acasă, cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

 

 

2 comentarii

  1. Dica a venit la Mioveni acum 2 saptamani,a transferat 8-9 jucatori pe repede inainte si are 2 victorii in 2 etape….noi nu castigam din Septembrie si inca nu suntem „omogeni”…..ce putem zice? La noi la UTA este o comedie proasta…

    0
    0
    1. Mare dreptate îți dau , cantonament in Antalya ,condiții peste cea ce poate alte cluburi sa ofere etc… cind nu ai conducere nici staff și nici jucatori ,poți sa fi cel mai bogat ca tot ultimul ești !

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button