Fotbal judetean

Socodorul – peste Lotus Băile Felix în amical, Darazs contează din nou pe serviciile lui Țoca și Șulea!





CS Socodor și-a făcut din Lotus Băile Felix un „client” în meciurile de verificare. După succesul cu 1-0 din vară, viceliderul din Liga a 4-a Arad s-a impus cu 2-1 și vineri seara, în nocturna de la Salonta, contra echipei de pe poziția a 5-a din seria a 10-a a Ligii a III-a.

Socodorul a condus încă de la pauză prin golurile marcate de Mario Pele, cu capul din centrarea lui Alex Lezeu, și Dumitru Copil, care a transformat o lovitură liberă de la circa 20 de metri. Bihorenii au înscris după pauză prin Cosmin Sîrbu, care a fructificat o lovitură de pedeapsă.

Pentru trupa din județul nostru au redebutat Cristian Șulea și Bogdan Țoca, reveniți sub comanda lui Tiberiu Darazs, care mai așteaptă și un atacant puternic, cu experiență. „Terminăm cu o prestație bună și un rezultat bun, de palmares, cu o formație bună de Liga a 3-a. Doreau să-și ia revanșa după eșecul din vară, dar am reușit să-i învingem din nou. Dar, până la urmă, e important ce facem în campionat, cum vom duce lupta cu Sântana la primăvară. Deocamdată avem entuziasm în pregătire, ne bucurăm că au revenit la noi Țoca și Șulea și mai aștetăm un vârf cu nume. Poate, weekendul următor, când jucăm cu Lipova și Pecica, sperăm să contăm și pe el”, ne-a declarat antrenorul celor Socodor, care nu a putut conta vineri pe Faul, Flueraș și Miclea, din motive personale.

În această săptămână, prima de pregătire din acest an, vicecampioana județeană en-titre a trecut cu 4-1 și de UTA Under 16.

Formații:

Lotus: Beke – S. Cucu, Al. Pintea, T. Paublusztig, M. Arsene, G. Gitye, M. Popa, Al. Sorian, V. Costea, I. Hora, Fl. Pop. Au mai jucat: Ad. Barabaș – D. Mailinger, Cr. Copil, R. Creț, C. Trip, D. Sala, P. Blăgea, R. Tămaș, R. Pele, C. Sîrbu și D. Gheban.

Socodor: Vaida – Ciornei, Pele, Țoca, Covaci – Turcuș, Dema – D. Copil, Al. Lezeu, Pirtea – Șulea. Au mai jucat. Sârb – Ofrim, Mako, Dihel









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button