Stranieri aradeni

Primul amical, primul gol pentru utistul Godwin la Gloria Buzău!





Gloria Buzău s-a impus cu scorul de 3-0 în primul amical disputat în cantonamentul din Bulgaria. Echipa lui Adrian Mihalcea a trecut cu rezultat de neprezentare în fața celor de la PFC Dobrudzha Dobrich, penultima clasată (locul 17) în liga a doua din țara vecină după 17 etape.

Printre marcatorii formației din Crâng s-a aflat și Joseph Godwin, atacantul nigerian de 2,03 metri împrumutat de la UTA până în vară. Acesta a fost titularizat de buzoieni și, pe lângă gol, a mai avut și o bară. Godwin a marcat cu o lovitură de cap din 7 metri în minitul 39, stabilind scorul pauzei: 2-0. Pandele (19) și V. Munteanu (80) au mai înscris pentru echipa la care activează și preparatorul fizic arădean Bogdan Hetco.

Gloria Buzău se află de luni, 30 ianuarie, în cantonament în Bulgaria, la Nisipurile de Aur, până în data de 10 februarie, unde va disputa patru jocuri de verificare. Va mai întâlni doar echipe locale, Spartak Varna, Chernomorets Balcic și Cherno More Varna. Cu Spartak, ultima clasată în prima ligă, se joacă duminică, 5 februarie.

4 comentarii

  1. Spuneți la ăia de la Gloria Buzău să-i facă si
    lui Godwin un tricou cu diagonală albă,ca la restul echipei, măcar în poze, că nu se joacă pe maidan să fie bine oricum…..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button