UTA Arad

Anton: „Este o seară tristă, însă doar cei slabi cedează. UTA merită să rămână în prima ligă la tot ceea ce are!”





Meciul cu numărul 200 al lui Paul Anton pe prima scenă a fotbalului românesc rămâne unul de tristă amintire pentru mijlocașul de 31 de ani. UTA a pierdut cu Chindia și rămâne pe loc de retrogradare directă.

Mai mult, fostul internațional a avut ghinionul să lovească bara la scorul de 1-1, în debutul primei reprize, la faza la care „roș-albii” ar fi trebuit să beneficieze de un penalty la împingerea lui Oronzo asupra lui Milosevic. Totuși, Anton nu a dorit să arate cu degetul spre arbitrul Horia Mladinovici. „Consider că Horia a arbitrat bine, îmi place stilul lui. Cu el centru se joacă un fotbal mai liber, mai bărbătesc, probabil că au fost anumite faze la limită. Nu sunt în măsură să comentez, nu cred că putem să ne găsim alibiuri în arbitraj, să fim sinceri. În prima repriză, la ultima secundă, am dat gol, nu știu dacă a fost, dar nu are rost să discutăm. A fost arbitraj bun din punctul meu de vedere”, a spus fostul dinamovist.

Acesta a vorbit și despre desfășurarea partidei și, ca și Balint, invocă ghinionul. „Pe un teren greu, ne-am angajat la lupta, am dus jocul destul de bine, însă am luat două goluri pe două contraatacuri. Dacă eram atenți se puteau rezolva ușor acele faze. În atac nu reușim să fructificăm, dăm greu gol, apoi dăm o bară, nu avem noroc. După cum curgea jocul, la ce teren era, poate plecam noi cu trei puncte dacă făceam 2-1. Este o seară tristă, nu e o atmosferă foarte bună în vestiar, meritam mai mult, nu avem nici noroc, e o situație grea. Ne lipsește o victorie ca să ne descătușăm, că de jucat jucăm. La ce terenuri sunt, ne adaptăm, cu toate că am prefera să nu ne adaptăm, să jucăm urât, prost, dar să câștigăm”, a adăugat Anton.

Întrebat cum va fi gestionată situația grea în care se afundă UTA, experimentatul fotbalist a mai spus: „Trebuie să vină și punctele, nu vine nimeni să joace în locul nostru, să scoată echipa, doar noi putem. Trebuie să rămânem pozitivi, e un moment greu în care doar cei slabi cedează. Trebuie să fim bărbați, să ne asumăm, să fim mai responsabili. E nevoie să ne dăm seama de greșelile pe care le facem ca să nu le mai repetăm, să încercăm să salvăm echipa. UTA e un club care merită să rămână în prima ligă la tot ceea ce are. Sunt puține cluburi în Liga 1 care să aibă o masă de suporteri cum are UTA, avem și restul condițiilor, deci trebuie să facem tot ce ține de noi ca la sfârșit de sezon să salvăm echipa”.

Rezerva lui Cascini la Craiova și cu Mioveniul, Paul Anton a bifat a 13-a prezență în tricoul UTA-ei, în Superligă, fără să-și treacă în cont vreun gol sau o pasă decisivă. În schimb, în Cupă, a înscris în deplasarea de la Mioveni, el mai apărând pe teren și cu FCSB, în competiția KO.









6 comentarii

    1. Stie cineva caror jucatori li se termina contractul la vara? Se pare ca multi nu mai sunt interesati sa continue la UTA. Asa ca nici nu ii mai intereseaza soarta echipei.

      0
      0
  1. Tu nu ai realizat la ce echipa ai ajuns (?) , mai ar trebui sa fii bărbat adevărat și să joci pentru UTA , nu la adversari așa cum ai făcut-o până acum , rusinicaaaa!

    0
    0
  2. Daca nu castigam in urmatoarea etapa vom face un tur de campionat fara victorie. Nu cred ca vreodata in Istoria UTA- ei sa mai intamplat asa ceva.

    0
    0
  3. Seara trista, ca mai toate. Protocolul meciurilor ar trebui sa nu oblige pierzatorul la declarații. Cum de curând, Italia a legiferat neobligatia pentru copii sa meargă fără voia lor la bunici. Ciudățenii și prin intimitatea familiei. Familia UTA, trăiește prin suporteri. Și aici pentru o vreme, speram scurta, legătura e fragila. Pe o alta vreme, Anton era sau avea prospețimea unei portocale. Acum doar coaja de la portocala, aruncata iresponsabil în curtea unei echipe de tradiție.!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button