Stranieri aradeni

David Ciubăncan a fost împrumutat de Poli Iași la CFR Cluj, atacantul arădean va evolua la „satelitul” campioanei!





Se vorbește mult despre plecarea lui Otele la CFR Cluj încă din această iarnă, dar în curtea campioanei României a ajuns deja un fost utist. Crescut de gruparea emblemă a orașului, David Ciubăncan (18 ani) a fost luat de Șoimii Lipova, cu care a făcut un sezon bun (2021-2022) în Liga a 3-a, cu 10 goluri marcate. Politehnica Iași a fost convinsă să-i plătească Lipovei 10 mii de euro (care și-a  păstrat și 20% dintr-un posibil viitor transfer) în contul fotbalist arădean, care în vara anului trecut a plecat în Moldova pe urmele tatălui său, Marius Ciubăncan.

Doar că Leo Grozavu nu a dorit să-i dea șanse lui „Ciubi” jr. și acesta s-a dus împrumut la Unirea Ungheni, în seria a 9-a a Ligii a 3-a. Sub comanda fostului său antrenor de la Lipova, Flavius Sabău, a marcat trei și a oferit trei „asisturi”. Fotbalistul a întâmpinat, însă, niște dificultăți cu mersul la școală, astfel că s-a găsit o variantă și mai bună pentru el. Din această iarnă, David Ciubăncan va avea șansa să se remarce la CFR Cluj II, formația „satelit” a campioanei situată pe locul 9 în seria a X-a a Ligii a III-a. Va locui la bunicii din partea mamei și are acces mai ușor la cursurile școlare.

Atacantul de 18 ani a și debutat cu gol la echipa pregătită de Mugurel Dan, înscriind odată în amicalul cu Viitorul Cluj (VIDEO jos). Va lupta pentru salvarea de la retrogradare ceferiștilor într-o serie puternică din care mai fac parte echipe de tradiție precum Gloria Bistrița, CSM Satu Mare, FC Bihor sau CSM Zalău.

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button