UTA Arad

Balint își pune mandatul pe masa conducerii: „Nu țin de post, de un scaun, sunt dispus la orice discuție”, dar mai anunță și alte transferuri





UTA își complică și mai mult situația în subsolul Superligii după al doilea eșec la rând cu 2-1. După CS Mioveni, o altă formație implicată în lupta pentru supraviețuire a trecut de arădeni, de această dată pe „neutrul” din Ploiești. Sigur, au fost din nou decizii de arbitraj care au dezavantajat-o pe „Bătrâna Doamnă”, dar la finalul zilei rămâne un nou rezultat negativ și al 14-lea meci în care „roș-albii” nu reușesc să câștige în campionat.

La finalul disputei din această seară, întrebat dacă simte că are în continuare parte de credit din partea conducerii clubului, Laszlo Balint a spus următoarele: „Am spus asta nu o dată, la mine nu este vorba de a ține de un post, de un scaun. Dacă într-adevăr se consideră că la UTA în momentul acesta problema cea mare este la nivelul băncii tehnice, eu sunt dispus la orice discuție, oricând. Numai că eu sunt primul care vreau să mergem la luptă și să salvăm această echipă. Toată lumea știe ce înseamnă clubul acesta pentru mine și toată lumea știe cât de mult îmi doresc, nu să reușesc eu, să reușească clubul acesta să se salveze. Mai departe, nivelul de decizie este la conducerea clubului și mă bucur dacă băieții au ieșit și au spus-o și public că este cazul să arate că sunt bărbați. Eu mă bucur, pentru că asta se vorbește de foarte multe săptămâni. Chiar asta este cumva lozinca după fiecare meci nereușit ca rezultat, pentru că nici astăzi nu putem să spunem că la exprimare a fost un meci nereușit. Cred că în multe momente am arătat că suntem o echipă mai bună, din păcate, în momentul în care intrăm la vestiar la finalul celor 90 de minute, punctele sunt la adversar. Iar astea își găsesc explicațiile, din păcate, în multe direcții”. 

Pe de altă parte, tehnicianul UTA-ei anunță și alte transferuri până pe 13 februarie, data la care se încheie „mercatto”. Și asta în contextul în care a vorbit despre limitele unor elevi de-ai săi și a pronunțat numele albanezului Hoxhallari. „Sunt convins că vom fi din ce în ce mai puternici, pentru că încă mai sunt câteva zile în care putem să aducem câțiva jucători. Și sunt convins că o să mai aducem, pentru că se evidențiază, din păcate, că sunt anumiți jucători care, indiferent cât de mult își doresc și jos pălăria pentru asta, au anumite limite. Am discutat cu conducerea, sunt anumite posturi pe care trebuie să le completăm. Se vede cât de mult ne-a lipsit Aly Abeid, pentru că am tot avut probleme pe partea stângă a apărării, chiar și astăzi, dar și la meciul cu Mioveni. Erion (n.a. Hoxhallari) este un jucător care își dorește foarte mult, dar, din păcate, și astăzi a avut niște erori greu de explicat. O să revină Aly, cred că și acesta e un mare plus și sper că o să remediem puțin din această vulnerabilitate defensivă”, a mai afirmat Balint după eșecul cu Chindia.

FOTO: UTA Media Design

32 comentarii

      1. Balauru e aceiasi marie cu alta palarie. merita si mociu macar o sansa. mai rau decat balaurii si dinozaurii nu are cum sa o comita

        0
        0
  1. Lipsa de noroc, bate și arbitrajul concesiv. De fapt, aici încep și glumele jucate de soarta. Aradul da primul arbitru, dar e judecat de cel mai slab. La echipa, tot cu masca de oxigen. Credem în dorința de victorie a lui Balint. Dar în ultimile 10 minute securizezi ce ai. Riscul e 75% pierdere. Mai ales când ai cei mai mulți gafeuri pemetru pătrat.! Sta în picioare o singura conspirație. A doua parte a clasamentului, va face tot posibilul sa înghețe cele doua ultime echipe cu obiectivul ca ele sa numai,, pupe „la anul banii tv de prima liga. O speranța momentele calde a unei dominari, deocamdată sterila.

    0
    0
  2. Mister Balint , eu cred că ești cel mai indicat pentru a salva echipa , însă da-ne un semn , renunță deocamdată la Iacob și la ceilalți care nu te ascultă, chiar dacă nu sunt aceiași meci de meci , abia atunci spargi „ghinionul” , UTA nu merită ce i se întâmplă în prezent .

    0
    0
  3. Ba prosstule a nu mai am.cuvinte pe Sthal de ce nu lai bagat
    Din mandrie probabil
    Vaisamar
    cum sa bagi un fundas cand esti condus si mai ai 10 mon

    0
    0
    1. Tu te-ai uitat la meci sau l-ai „vazut” la radio ? , la bagat pe Vukcevic si la retras pe Batha in centru liniei pentru ca Erico si Benagau fost trimisi in fata si nu au mai coborat aproape deloc in ultimele minute

      0
      0
      1. Arad4-daca tu crezi ca e mai bine sa trimiti pe Vukcevic in minutul 80 sau cat pl a fost si sa il cobori pe Batha si ii lasi in fata pe Eriko si Benga in loc sa trimiti un mijlocas ofensiv de fiteza precum e Sthal atunci sa imi bag pl ce antrenor de liga satelor

        0
        0
        1. Stahl pe aratura de aseara era din pacate total neproductiv, la Craiova si-a aratat clasa , dar pe asemenea terenuri nu face fata din pacate

          0
          0
  4. BALINT nu trebuie sa isi dea demisia,el tine foarte mult la UTA.,pune mult suflet dar trebuie sa inteleaga ca,nu mai trebuie sa tina mortis de a tine pe Batha, Iacob, Keseru titulari pe teren. Trebuie neaparat adusi niste jucatori de valoare peste ce are UTA. la ora actuala in aceste zil altfel zilele sunt numarate pana la retrogradare directa. Dar eu totusi am incredere ca, UTA. se va salva fie si la baraj !!! FORTA UTA Arad !!! Este suparare mare dar haideti sa fim optimisti ,nu este totul pierdut !!!

    0
    0
    1. Domnu’ Nelu, toti suntem de acord ca „trebuie adusi jucatori” de valoare, peste ce are acum UTA, dar de unde bani pentru aceste transferuri, ca aia buni costa..iar noi „aducem” numai din cei liberi de contract. Noi nu avem „finantator” ca alte echipe care sa-si permita sa dea fie si 100,000 euro pe un jucator.Si, vorba cuiva, echipele si transferurile se fac vara, iarna aduci doar „umpluturi”

      0
      0
      1. poti gasi jucatori liberi de calitate,altii de ce pot sa aduca? aaaa alta e problema…noi aducem ce ne propune domnul impresar-presedinte-director Bogdan Apostu…

        0
        0
  5. Donnule Nelu e ok ce ziceti dvs
    dar de ce nu la bagat pe Sthal ?
    va zic eu din 2 motive
    1 de mandrie
    2 nu a lui Aposte
    arata el cine e seful

    0
    0
  6. Hai să fim seriosi poți lăuda pe cineva din echipă? sunt tòți anti fotbal, repet avem cea mai slabă echipă din liga 1, Balint este exact ca echipa pe care o conduce.

    0
    0
  7. Cred că Balint trebuie să meargă în continuare, echipa cât de cât arata ceva mai bine dar din păcate este neputință mai ales în poartă.

    0
    0
  8. Tu esti fispus sa pleci domnule Balint. Dar daca se poate sa ti se dea si ceva bani ca reziliezi ca data trecuta . Ca doar nu pleci cu mana la oute. Faina om . Cine naiba la mai adus inapoi.

    0
    0
  9. Asa este GELU , Balint sa lase interesele si orgoliul si sa bage in teren pe cine merita. STHAL ALBERT trebuia totusi bagat in teren . SUPORTERUTABUC, atunci de ce atat Chindia, Mioveni, Fc. Arges, Botosani,au adus jucatori in aceasta pauza scurta, jucatori nestiuti de nimeni cu contracte cat de cat ,nu cu bani foarte multi si dau imediat randament ? Inseamna ca, menegementul este foarte slab !!!

    0
    0
    1. Botosani-ul are finantator din cate stiu. Iar restul echipelor enumerate provin din orase in care Primaria e interesata de echipa-fanion, nu ca la noi

      0
      0
  10. Veți fi din ce in ce mai puternici? Așa spuneai și acum 13 etape și așa vei spune și peste inca 13 etape, dar pe atunci vei fi într-o altă liga.

    0
    0
  11. VIDAC, GORNEA, IORGULESCU, JIVAN erau portari de valoare la UTA. IACOB,niciodata nu se va ridica la valoarea lor. Bai IACOB,cum dracu sa respingi mingea aia in halul ala ca, doar nu a fost o minge asa de grea. Eu zic sa lasi pe altul in poarta sa nu ne mai inbolnavesti de cap cu paradele tale haotice.

    0
    0
    1. Ați simțit, domnul Nelu, că va câștiga UTA? Propun sa se facă minunatul clasament in funcție de ce simți matale,e bine așa?

      0
      0
  12. Se dorește ca să se facă un ALBUM FOTO cu poze imprimate pe hârtie WC ….și din acești ( așa ziși ) fotbaliatorrero o echipă compăetitivă.Păi ceastă echipă ar retrograda și din campionatul din Gibraltar (parcă e cunoscut )

    0
    0
  13. Nu o sa retrogradam ( cel putin nu direct ) , U Cluj e echipa mult mai slaba ca a noastra si nici Argesul nu e departe , dar ar cam trebui sa se sparga si ghinioanele de partea noastra

    0
    0
  14. bai trebuie sa fi nebun sa spui ca nu retrogradzi daca te a batut mioveni acasa si daca iacob isi da cu mingea in capul fundasului asa ceva nici la liga a3 a nu se accepta afara cu toti si bagati doar aradeni si juniori macar sa ii crestem balint e o mizerie de antrenor nu are onoare el cu iacob doi ratati eu din primul miniut la urmatorul meci ii tin doar in injuraturi le amandoi pana lasa uta in pace

    0
    0
  15. Mai terminați odata cu Stahl. Ce să facă el sau Willie într-o mlaștină?

    Sezonul regulat e oricum compromis. Trebuie lăsate toate disensiunile la o parte și pregătit play-out-ul. Acolo se va decide totul.

    0
    0
  16. Bai LIMAN !!! Chiar tu vrei sa ne certam ,sa ne balacarim ca, la usa cortului ? Ti-am explicat odata si acum ce faci ? Faci mistouri ? Vezi de trabata mai omule daca nu vrei respect. Ce dracu te-a suparat asa de tare ? Iti plac certurile ?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button