UTA Arad

„Oficialii” lui CFR Cluj susțin că Roger (încă) nu e liber: „Va fi un proces, probabil că vom merge la FIFA, la TAS și aflăm cine are dreptate”





Gsp.ro a anunțat că Roger jr. a fost declarat liber de contract de FIFA, dar „oficialii” lui CFR Cluj susțin că procesul încă nu a avut loc și că brazilianul doar și-a denunțat unilateral contractul. Cristian Balaj și Bogdan Mara i-au declarat, practic, război mijlocașului care era așteptat de Laszlo Balint la UTA într-un schimb cu Philip Otele. Acum e clar că schimbul nu se mai poate face, atâta timp că Roger e în plin litigiu cu campioana României, pentru că nu mai activează pe lista de jucători ai „alb-vișiniilor” pentru Superligă.

Balaj: „Va fi un proces. Nu există nicio decizie”

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a clarificat situația lui Roger, fotbalistul care și-a denunțat contractul cu formația ardeleană. Oficialul din Gruia a precizat că va începe un proces între părți, deoarece clubul și-ar fi respectat toate îndatoririle contractuale față de brazilian.

„Va fi un proces. Nu există nicio decizie. Roger și-a denunțat contractul, dar va fi un proces, pentru că noi i-am asigurat toate condițiile conform contractului. Vom vedea ce se va decide, nu e corect să ne antepronunțăm. Azi, după-amiază, a depus cererea. Roger și-a denunțat contractul spunând că nu l-am trecut pe lista A. Noi am trimis o adresă și i-am oferit posibilitatea să fie trecut, l-am invitat la club, dar nu a venit. A trimis o adresă.

Era pe listă la Conference League, la Cupa României, la una dintre echipele pentru Liga 1. A fost în cantonament, făcea antrenamente cu echipa mare. Și și-a denunțat contractul pentru că așa a fost sfătuit. Mie îmi pare rău că ei au decis să se comporte așa. Noi am încercat să-i dăm condițiile cele mai bune.

La noi, a avut trei competiții în care să joace, la UTA va juca doar în una! Așa a fost sfătuit, mă depășește. Noi l-am invitat și astăzi la ora 9. Dacă chiar doar Liga 1 îl interesează, i-am dat două variante din Liga 1 să meargă împrumut, cu aceleași condiții financiare, deci nu pierdea bani. Și a refuzat!

Bine, mă, deci Liga 1 nu vrei, atunci hai să te punem înapoi pe listă, că exista o procedură. I-am zis să vină la ora 9, să facem documentele. N-a venit! Păi, ce vrei atunci? El era pe listă, dar acum ne-a obligat să-l scoatem, pentru că și-a denunțat contractul. A fost prost sfătuit”, a declarat Cristi Balaj pentru Antena Sport.

Mara: „Vom acționa pe cale legală!”

Fost jucător al UTA-ei, Bogdan Mara apără acum interesele CFR-ul din postura de director sportiv al campioanei. „Roger și-a depus astăzi o cerere de a deveni liber. El și-a denunțat unilateral contractul, atâta tot. A trimis o notificare pentru denunțarea unilaterală a contractului. Nu este liber, în momentul acesta. Probabil că vom merge la FIFA, la TAS, și vom afla cine are dreptate sau cine nu are.

Am primit o notificare în care și-a denunțat unilateral contractul. Noi vom acționa pe cale legală. Avocații noștri au luat la cunoștință notificarea trimisă de Roger și vom vedea, mai departe, ce se întâmplă. Chiar dacă a denunțat unilateral contractul, asta nu înseamnă că el e liber mâine. Urmează un proces în care vom vedea cine are dreptate în această speță”, a spus și Mara pentru sursa citată.

9 comentarii

  1. Iar au vrut KFr-istii sa ne dea teapa!!!
    Acum se explica din ce cauza conducerea UTA-ei a taraganat afacerea care se anunta una de tip „bulgaresc”…Cred ca ne cam putem lua adio SI de la Roger,pentru ca oricat i-ar fi placut la Arad,probabil are deja oferte mult mai bune…Noi totusi mai speram dar daca este blocat pana dupa decizia TAS,va face tusa oriunde…Cine stie???

    0
    0
    1. Giruta nu știu ce oferte are, la ce a jucat la CFR nu prea cred, și ce bun ar fi la noi, păcat, haide uta ?️

      0
      0
      1. La inceput nu a jucat dar mai apoi Bursucul s-a bazat tot mai mult pe el,atat in cupe cat si in campionat,apoi cand Roger si-a cerut tot mai inistent restantele ,caracteristice acolo,a intrat in dizgratie.De ce oare sa fi facut pregatirea completa cu KFR,altfel?
        Incep sa cred ca e cam fantasmagoric sa-l mai vedem la UTA,din pacate…

        0
        0
  2. Toți vor la UTA ca au program Part Time 2 ore antrenament dimineața și liber până a doua zi.
    Citiți cum e la Bordeaux a declarat tatăl lui Pițu:
    „Am vorbit cu el acum trei zile, înainte de ultimul meci. A zis că aşa ceva nu a mai văzut. Au preparatori personali, le dă să mănânce dimineaţă, prânz, seară. Toată ziua, de dimineaţă până seara, fotbal! Nu există aşa ceva. Eu zic că o să reuşească, e un copil talentat, în primul rând, şi educat”, a spus Adrian Pitu, la emisiunea Superfanii.

    0
    0
    1. Ai vazut,@Denis,din ce cauza pleaca jucatorii romani in strainatate si nu fac fata????
      Ai nostri nu au fost crescuti asa,plus alimentatie si viata extrasportiva,pariuri,cluburi,iubite,masini de fite si cand ajung afara,capoteaza…poate cu foarte,foarte mici exceptii…

      0
      0
  3. Merita oare sa i se mai dea o sansa lui Adi Petre? S-a despartit de curand de greci, e liber. Poate dupa atatea nereusite, i-au mai trecut aerele de vedeta

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button