UTA Arad

(Și) Mladinovici a executat-o pe UTA cu Chindia: „Nu pot să înțeleg, nu vreau să-l învinovățesc, dar parcă se adună greșelile împotriva noastră”





Pentru a doua deplasare consecutivă, UTA s-a confruntat cu un sistem video șchiop. Dacă la Craiova, cu FC U 1948, VAR-ul nu a funcționat deloc, astăzi, la Ploiești, în meciul cu Chindia, camerele nu au putut fi calibrate pentru a semnaliza sau a întoarce unele deciizi de offside. Până la urmă, cei care – probabil – au avut suferit din cauza acestei disfuncționalități au fost târgoviștenii, căci Cooper părea ținut în joc de Benzar când a scăpat de la mijlocul terenului și l-a bătut pentru a doua oară pe Iacob.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

În schimb, arădenii sunt cei care nu înțeleg două dintre deciziile luate de Horia Mladinovici, ambele decisive pentru configurația tabelei de marcaj. Mai întâi, pe finalul primei reprize, doar „centralul” partidei a văzut fault la așa-zisul duel aerian între Erico și Popa și s-a grăbit să fluiere. Mingea a sărit la Milosevic, care trimisese în poartă. VAR-ul nu putea interveni, fiindcă jocul a fost automat oprit de fluierul lui Mladinovici. Și mai grav poate fi considerat episodul din minutul 49, când Corinus îl împinge clar pe Milosevic din spate și arbitrul din București lasă jocul să continue, iar VAR-ul nu îi corectează decizia. Cu atât mai mult cu cât în continuarea acțiunii Anton a lovit doar bara.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

La final, Laszlo Balint a vorbit despre cele două faze și constată că erorile se înmulțesc când vine vorba despre UTA. „Mie mi s-a transmis că golul respectiv a fost perfect valabil. Eu tot timpul l-am apreciat pe Horia Mladinovici pentru această manieră mai liberă, de a lăsa jocul mai liber, de a încuraja puțin contactele și exact așa s-a derulat. Acolo, la un duel aerian, s-a fluierat imediat fault, de fapt mi s-a spus că acolo s-a fluierat fault. Nu pot să înțeleg, nu vreau să-l învinovățesc, dar, din punctul meu de vedere, este gol perfect valabil. Este și o suspiciune de penalty, mi-a zis Milosevic că din punctul lui de vedere este fault clar. Nu vreau să dăm vina pe arbitraj, dar parcă se adună prea multe greșeli împotriva noastră. Asta pe lângă greșelile pe care le facem noi”, a fost remarca antrenorului utist.

Inclusiv etapa trecută, cu CS Mioveni, argeșenii au beneficiat de un penalty, când infracțiunea lui Hoxhallari asupra lui Sno se petrecuse în afara careului.

FOTO: UTA Media Design

13 comentarii

  1. Da, Mister. Reptilienii va vor in liga 2. Voi, tu și minunații tai jucători ,sunteți de Liga Campionilor.
    Mister, m-ai vrăjit o vreme cu discursul tau, dar a trecut. Ești penibil!

    0
    0
  2. Ce sa mai dai vina pe arbitru acuma. Cu actualul lot, UTA. nu functioneaza de foarte multe etape. De ce tot il bagi pe Batha hei rup titular,pe KESERU figurant pe teren, pe IACOB gafeorul ? Nu mai merge cu scuze si alte lozinci, UTA. este intr-o situatie foarte urata si nu merita asta !!!

    0
    0
      1. Doare rău adevărul. E greu să-l accepți și cauți scuze pentru ați scuza(sa zicem) neputinta.
        Vă puteți supără pe mine, în adâncul sufletului vostru știți că am dreptate.
        Și eu țin cu UTA dar ce se întâmplă în prezent e demn de o echipa de liga 4. De acolo a luat-o domnul Meszar, nu?

        0
        0
  3. Cu ce a executat-o pE UTA? Cu golul perfect valabil anulat lui Cooper ? Era 2-0 cand mai intorcea UTA? Haideti sa ne uitam si in curtea noastra…tot timpul dam vina pe arbitraj,cand colo jocul nostru este execrabil…

    0
    0
    1. Unde ai vazut tu gol perfect valabil , faza era aproape de mijlocul terenului , iar camera era pe linia de 16 m , nici naiba nu isi da seama asa , de aceea este VAR , care nici second vedem ca nu functioneaza

      0
      0
      1. Bai fratilor hai sa nu ne mintim singuri…Benzar l-a scos din offside pe Cooper. Daca ai jucat fotbal iti dai seama ce vorbesc…Tot timpul cautam sa acuzam arbitrajul da noi nu am mai castigat un meci in campionat de prin septembrie…tot arbitrii au fost de vina de fiecare data?

        0
        0
        1. Nu ma intelegeti gresit, dar la ofsaid Mladinovici nu are nici o contributie, e doar tusierul! N-are nici o treaba suula cu prefectura! Revenind la jocul UTA-ei, suntem naivi daca credem ca un antrenor dat afara dupa o serie luuunga de meciuri fara victoriie, poate stopa o alta serie luuuunga de meciuri fara victorie! Dar, din pacate, suporterii sunt cam singurii care se agita, conducerea clubului …..

          0
          0
  4. GOL VALABIL UTA.,perfect valabil !!! Si 11 m clar pt. UTA.,Milosevic impins clar de ambii fundasi ai Chindiei !!! UTA. furata de Mladinovici la greu. Sa se uite dracu asta dupa meci unde a fost chior s-au asa a vrut el.

    0
    0
  5. Cica VAR-ul nu mai putea interveni daca s-a fluierat deja…asta e o vraja ! Are dreptate Nelu Targoviste, UTA a fost privata astazi de un gol valabil si de un 11 m !

    0
    0
  6. Nu zic ca, baietii au jucat extraordinar astazi dar asta este adevarul dupa fazele revazute la DIGI si ORANGE Sport, UTA. A FOST FURATA CLAR de acest Mladinovici si de VAR !!! Chiar si la ultima faza, CABUZ a iesit pe centrare cu pumnii pe respingere si l-a lovit in cap pe jucatorul utist . FURACIUNE PE FATA !!! UTA. privata de 2 goluri ?

    0
    0
  7. Da JOHNNI NEBUNU ,asa este, ce este corect este. Se vede clar la reluari cum BENZAR il scoate din ofsaid pe Cuper ala deci gol valabil Chindia dar si UTA-i i-a fost barate de catre arbitru si VAR 2 faze in care trebuia sa iasa goluri ,11m si gol valabil plus la ultima faza 11m la iesirea hazardata a lui CAbuz !!!

    0
    0
  8. Liga a virat drepturile TV dar mai puțin cu 100 de mii euro baremurile de arbitraj reținute de FRF inclusiv arbitrii VAR transmite gsp.
    Cum vine asta banii înainte ca la alea de pe centură UTA nu a beneficiat de VAR la 2 partide dar banii iau fost luați.
    De ce nu ia nimeni din club atitudine?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button