UTA Arad

Otele și Roger se antrenează de mâine cu UTA, însă doar nigerianul are șanse să joace cu Botoșaniul!





La finalul meciului pierdut, 1-2, cu Chindia, la Ploiești, Laszlo Balint spunea că mai așteaptă „sânge proaspăt” până pe 13 februarie, adică ultima zi de „mercatto” în Superligă. Iar de mâine după-amiază va antrena doi noi (vechi) jucători. Unul dintre ai ar putea fi folosit deja cu Botoșaniul, iar celălalt se va pregăti cu „roș-albii” până ce i se va clarifica defintiv situația contractuală.

Otele vrea să ajute până la vară

Așa cum scriam ieri, Philip Otele și-a anunțat revenirea la prima echipă utistă cu o repriză bună în amicalul dintre juniorii lui Gaica, Bogoșel și Ungur și Avântul Periam. Nigerianul a oferit și două pase de gol și pare dispus să-și ajute actuala echipă acum că a aflat că CFR Cluj nu dă 100 de mii de euro pe el pentru a-l transfera încă din această iarnă. La începutul anului, Laszlo Balint susținea că nu va conta pe fotbaliști care nu sunt cu mintea și sufletul la Arad, dar rezultatele obținute până acum de echipa sa de la reluarea Superligii demonstrează că „mintea și sufletul” nu sunt totul în fotbal. La rândul ei, conducerea clubului a dat și ea „verde”, așa că al doilea marcator stagional al „Bătrânei Doamne” se pune din nou în joc în „alb-roșu”.

Roger revine la antrenamentele lui Balint

Dar, pe „ICRTI” se va întoarce mâine, după un an de zile și Roger Junio. Fiindcă nu figurează pe lista pentru partea a doua a stagiunii din Superligă, brazilianul și-a denunțat unilateral contractul cu CFR Cluj și, teoretic, își poate alege viitoarea destinație. Prin vocile lui Cristian Balaj și Bogdan Mara, campioana României susține că va duce cazul la TAS, așa că e greu de presupus când UTA va putea efectiv să conteze pe mijlocașul de 26 de ani. Până la urmă, e de apreciat că Roger jr. și-a dorit să revină la Arad pe un salariu mai mic decât la CFR, refuzând și alte oferte din Superligă, de la echipe mai bine clasate decât cea arădeană. Fotbalistul de bandă, folosit, însă, și în centru de Laszlo Balint în precedentul său mandat la UTA, a sosit de aseară la Arad și de mâine va îmbrăca din nou echipamentul „roș-alb”. Deocamdată, doar cel de antrenament.

UTA este penultima în clasamentul Superligii, cu 20 de puncte și sâmbătă, de la ora 14,30, o întâlnește pe FC Botoșani, care în runda cu numărul 24 mai are de jucat mâine, de la ora 17, pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești.

18 comentarii

    1. Aloooo Mociu a foat rezerva 3 la Ripensia . Nu a jucat acolo decat intr-un meci de cupa . Ce sa faci cu Mociu . Ala e afacerea lui Aprostu. Adus sa fie la numar.

      0
      0
  1. Doamne ajută!?
    Bune achizițiile.? Sper sa ne ajute și Otele, ca și UTA l-a ajutat sa se transfere din vară la campioană, dar mai ales Roger să ne ajute, avem mare nevoie de el/ei.
    Forța UTA!

    0
    0
  2. Super! Dacă se rezolvă si cu Roger ar fi foarte bine. La ce poftă are de fotbal și cât ține la UTA cred că s-ar schimba tot jocul în bine.

    0
    0
  3. Otele a vrut să joace dar Balint și managementul au fost împotrivă…au vrut să îl plătească stănd

    0
    0
  4. Balint isi taie singur craca de sub picioare si se pare ca nu a invatat absolut nimic din primul mandat..A ramas la fel de orgolios..Echipa joaca asa cum joaca dar Mister a gresit deja de prea multe ori in alcatuirea formatiei si schimbarile facute,uneori foarte tarziu!

    0
    0
  5. Eu sunt convins ca și astrele (FRF) sunt împotriva noastră. Va aduceți aminte cum sa schimbat regulamentul in timpul competiției când uta se bătea la promovare? E adevărat ca nici echipa nu strălucește dar câte puncte nu au fost pierdute din cauza arbitrilor?! Dacă am scoate și Greșelile lui Iacob din ecuație, eram lejer in playoff 😀 …. Deci, pentruca prea multe forte sunt împotriva acestei echipe, cei care susțin ca iubesc echipa asta, haideți sa fim lângă ea! Încă nu e totul pierdut! Sezonul e compromis dar șanse de rămânere in prima liga sunt! Haide UTA!

    0
    0
  6. Tot dramele te iau de mana și îți arată căile de ieșire . Orgoliul omenesc e mare, cel puțin atât cât sa te piardă. Și eu procedam ca Balint. Lovitura în ficat data de Otele.. Nu are nici o vina, dar corabia era stabilizata, chiar pe incursiunile cu multa culoare pe stânga. Pe dreapta creștem un copil pe coaja noastră de pâine și puncte pierdute. UTA, trebuie sa trăiască în condiții, părerea multura, nemaiîntâlnite.. Suntem aici pregătiți de furtuna care va semăna cu luptele de strada. SURSUM CORDA.!! SUS INIMILE. !!

    0
    0
  7. indicatiile de partid sunt retrogradare ; dupa care desfintarea iar la sfarsit doar lacrimi si regrete ; nu sa putut mai mult

    0
    0
    1. Ioane cum poti spune asa ceva ? Asta e minciuna pe fata. Nu cred ca cineva din politic isi doreste asa ceva .

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button