Fotbal judeteanProgresul Pecica

Socodorul a scurtcircuitat Pecica în amical, Lezeu a reușit „pokerul” pentru viceliderul județean!





Weekend plin pentru viceliderul județean, care a întâlnit în amicale două dintre divizionarele terțe arădene. Dacă ieri a cedat cu 4-2 în fața Lipovei chiar la Socodor, azi băieții lui Tiberiu Darazs au învins-o pe Pecica cu 6-3 pe Progresul Pecica, pe „sinteticul” de pe „Motorul”.

După 2-0 la pauză, Socodorul a a mai dat patru și în partea a doua, dar și a luat trei goluri. Alexandru Lezeu a înscris de nu mai puțin de patru ori în poarta apărată de Burtic și Zamfir, Cigan și Șulea înscriind și ei câte o dată. Pentru pecicani au înscris Borcea (2) și Răchită.

Mihai Petcuț spera să-l revadă pe teren și pe colegul său de pe bancă, Bogdan Bozian, care s-a aflat acasă în weekend, dar a fost răcit și a ratat și amicalul cu Socodorul. Aldan a lipsit și el și – bineînțeles – Wild. „E clar că suferim la capitolul seniori, iar asta simțim mai ales când avem în față echipe mai experimentate, cum a fost și Socodorul azi. Sigur, scorul nu arată deloc frumos, înfrângerile nu îți cad niciodată bine, indiferent că joci amicale sau oficiale. Dar, măcar sper să învățăm cu toții din acest duș rece și mai ales din greșelile mari făcute la golurile lor. Practic, le-am făcut cadou vreo patru goluri azi, pe care, zic eu, nu avem cum să la facem și în meciurile oficiale. Până la urmă, acelea sunt importante, îmi amintesc că nici în vară nu am câștigat niciun amical și în campionat le-am bătut apoi pe Lipova sau Reșița. Deocamdată, ne vedem de treabă, suntem în faza în care încărcăm, vineri am făcut alergări pe <<Gloria>>, sâmbătă ne-am antrenat pe un teren greu, pe ploaie, vânt. Mergem înainte, sper să mai aducem cât mai repede măcar unul-doi seniori”, a precizat antrenorul Progresului. Miercuri, pecicanii au „triunghiular” cu UTA U18 și Zalău, iar sâmbătă întâlnesc Păulișul.

În testul de azi, eroul Socodorului a fost Lezeu, dar Cigan și-a trecut și el în cont primul gol pentru noua sa echipă. „A fost teren înghețat, au mai fost ocazii și de o parte și de alta, a fost o mișcare foarte bună. Am încheiat o săptămână de forță cu două meciuri sâmbătă-duminică, ne-am comportat bine. Băieții au poftă de fotbal, Dema, Lezeu sau Pirtea sunt în formă maximă deja. Sunt mulțumit că am evitat și accidentările în aceste două meciuri tari, disputate la 24 de ore unul față de celălalt, continuăm antrenamentele și așteptăm meciurile pe puncte”, a precizat Tibi Darazs, antrenorul viceliderului județean. .

Formații:

Pecica: Burtic – Sarkozi, Gomboș, Hrezdac, R. Bănățan – Șerăngău, Arsene – Răchită, Morar, R. Stanciu – Câmpan. Din minutul 46 au mai jucat: Zamfir – D. Roșu, Borcea, C. Mihai. Din minutul 65 au mai jucat: Puta, Matyuș, Belea, Szep, Gruia, Turc.

Socodor: Sârb – Pele, Gherheș, Țoca, Covaci – S. Mako, Dema – Șulea, Lezeu, Pirtea – Cigan. Au mai intrat: Olariu, Ofrim, Miclea, Flueraș.

Arbitri: Dionisie Rus – Ciprian Nițui, Răzvan Popa

Un comentariu

  1. Petcut iar bati tu campii . Ai noroc cu punctele din tur ca in retur mai faci nu . Erai retrogradat dc nu aveai punctele din tur.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button