Stranieri aradeni

Arădeanul Dan Cuedan antrenează în Germania!



Dan Cuedan dorește să fie aproape de familia sa plecată de câțiva ani în Germania și-și va face meseria de antrenor în Bavaria. Arădeanul a preluat-o pe SpVgg Jettenbach, formație de amatori, din liga a noua, care s-a despărțit recent de neamțul Christian Cronauer. Tehnicianul de 54 de ani va face echipă pe banca nemților cu un alt român, Sergiu Iuga, ambii fiind instalați în funcție de Patrick Feulner, șeful secției de fotbal a clubului.

SpVgg Jettenbach e pe locul 10 în seria sa și luptă pentru salvarea de la retrogradare. În cariera sa, Dan Cuedan le-a antrenat pe UTA, CFR Timișoara și Șoimii Pîncota la nivelul ligii secunde (cu pâncotanii promovând din eșalonul terț), dar și pe Victoria Nădlac și Național Sebiș (Liga 3-a), Victoria Felnac și Unirea Sântana (Liga a 4-a). Experimentatul tehnician a activat ultima oară la echipa de fotbal feminin a Aradului, AC Piroș Security, cu care are în palmares un bronz național, în sezonul 2020-2021.

Flavius Cuedan, fotbalist la UTA, ALRO Slatina, Șoimii Pîncota, FC Botoșani sau CSM Lugoj, s-a stabilit și el în Germania și evoluează pentru VfL Waldkraiburg, în liga a 8-a, unde se ocupă și de o grupă de copii. Mijlocașul de 30 de ani e coleg de echipă semnlecanul Codrin Peii, fostul golgheter al Ligii a IV-a Arad.

Clasament









5 comentarii

    1. primele 5 ligi din Germania sunt profesioniste, apoi incep cele de amatori, unde fiecare comuna are cel putin un club cu cate o echipa de seniori, echipa a doua, o echipa de fete, plus echipe de juniori si nu mai vorbesc despre conditiile de pregatire si dotarile de la stadion si faptul ca multe partide se joaca in nocturna … asa este si la clubul unde a mers Dan, e mult peste liga 3 de la noi dupa structura si conditii …

      0
      0
    2. Nu exista liga 11, a 10 a este ultima :)) , unde nu exista plata in bani,in cel mai bun caz se ofera 2 carnati prajiti si o bere dupa meci :))

      0
      0
  1. Mult succes,Dan Cuedan de Plai!Sanatate familiei!
    Macar te culci si te trezesti linistit!
    Bafta si la mai mare!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button