Fotbal juniori

Atletico Arad, învingătoare la Balkan Cup Brașov! Vittorio Gallizioli – cel mai bun jucător al turneului!



Generația 2011 a clubului galben-negru s-a aliniat, weekendul trecut, la startul competiției brașovene ce-a reunit câteva din cele mai bune centre juvenile din țară.

Atletico Arad, pregătită de Mihai Roșca (secondat de Remus Lung, elevul său de altădată), a fost fulminantă în faza grupelor: 6-1 cu Kids Tâmpa Brașov (goluri- Mihăieș 2, Popa, Burchardt, Gallizoli, Roman) 2-0 cu Farul Constanța Albastru (Baltag, Popa) și 5-0 cu ACS Valea Frumoasă II (Baltag 2, Bâtea, Roman, Burchardt).

În 16-imi, arădenii au trecut în viteză de Initio Focșani, 7-2 (Roman 2, Popa 2, Baltag, Rozniciuc, Gallizoli), apoi în optimi i-au învins cu 4-0 pe puștii de la Academia Hagi Albastru (Mihăieș, Popa, Baltag, Roman).

A fost echilibru în faza sferturilor de finală, 0-0 cu CSU Craiova și victorie 4-3 la loviturile de departajare, la fel și în semifinală, 1-1 cu Juniorul Suceava și victorie tot cu 4-3 la „loterie”.

Gallizioli a decis finala și a fost desemnat jucătorul turneului

În ultimul act, Atletico a învins cu 1-0 pe FC Argeș și s-au întors acasă cu trofeul. Piteștenii nu primiseră niciun gol pe parcursul turneului, omul decisiv fiind Vittorio Gallizioli. De altfel, arădeanul a și fost desemnat la final cel mai bun jucător al puternicei întreceri de sub Tâmpa.

Campionii lui Atletico de la Brașov sunt: Ianis Baltag, Andrei Barta, Carol Bâtea, Andrei Borlan, Andrei Burchardt, Denis Buzea, Sanders Fricățel, Luca Funău,  Vittorio Gallizioli, Rareș Giurgiu, Luca Madoș, Ianis Mihăieș, Darius Popa, Ștefan Roman și Casian Rozniciuc.

 









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button