UTA Arad

Utistul Blaga a plecat de la CSA Steaua și vrea să ajungă în Liga a 2-a cu Corvinul!



Utistul Cristian Blaga e noul portar al celor de la Corvinul Hunedoara, lideri autoritari în seria a 9-a a Ligii a III-a, cu 14 victorii și o remiză. Împrumutat în vară de UTA în divizia secundă, la CSA Steaua, goalkeeperul de 18 ani nu a jucat niciun minut în tricoul formației bucureștene, iar acum revine în Liga a III-a, unde a mai evoluat și pentru Crișul Chișineu Criș în returul sezonului trecut.

Blaga a jucat deja în trei partide amicale pentru Corvinul, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu (2-2), Politehnica Timișoara (1-0) și astăzi, cu CSM Reșița (2-0). Contra bănățenilor, ambele reușite au fost semnate de Marcel Mercioiu (19 ani), un alt fotbalist care provine din Academia UTA, având și 8 prezențe în tricoul echipei mari, în Liga 1 și Cupa României.

Odată cu sosirea lui Blaga, Ștefan Deak, portarul junior al celor de la Viitorul, va fi împrumutat mai departe la liderul din Liga a IV-a Hunedoara, CS Gloria al Orașului Geoagiu.

Blaga, al patrulea transfer al iernii „sub furnale”

Blaga este al patrulea transfer al iernii pentru Corvinul, după Alexandru Curtean, Elton Constantino da Silva (fratele utistului Erico) și Denis Blickling, jucătorul Viitorului, împrumutat la Gloria Lunca Teuz Cermei și apoi CSC Dumbrăvița. Pentru trupa lui Florin Maxim mai evoluează și arădeanul Marius Chindriș, care de sâmbătă este tăticul unei fetițe – Ianna Maria, un alt fost utist, Adrian Mar, dar și Ionuț Pop, fotbalistul Viitorului care s-a remarcat la Cermei, în Liga a 3-a.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button