UTA Arad

Elvețianul Ademi va juca în liga a treia germană după despărțirea de UTA!



UTA s-a despărțit de trei fotbaliști seniori în această iarnă, toți ajungând la un acord pentru rezilierea contractului. Orhan Ademi, Wesley Jobello și Florentin Matei au părăsit formația „roș-albă”, iar primul dintre ei care și-a găsit echipă este atacantul elvețian.

Sosit în vară la UTA după despărțirea de MSV Duisburg, Ademi a revenit în divizia a treia germană, unde a semnat pentru ocupanta locului 15, VfB Oldenburg. De fapt, atacantul de 31 de ani a și debutat în tricoul noii sale formații, evoluând 27 de minute acum două zile în duelul cu 1860 Munchen (2-2). Adică echipa bavareză pe care UTA a învins-o cu 2-1  în amicalul din Antalya, disputat pe 8 ianuarie.

Pentru arădeni, Ademi a evoluat în 9 partide în toate competițiile, fără să înscrie vreun gol. UTA a fost primul club din carieră pentru care atacantul nu a reușit să marcheze.









2 comentarii

    1. Rautacisme😃
      Sa nu comparam totuși un Ademi cu Keseru, deși la ora actuala Claudiu cam trăiește din amintiri și …din banii mulți pe care îi dă domnul Meszar. Management profesionist, nu gluma!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button