UTA Arad

Balint, dar și conducerea UTA-ei, l-au reevaluat pe Otele: „Și-a găsit liniștea, trebuie să fie la un nivel foarte bun pentru a face pasul la CFR”





La începutul lunii ianuarie, aventura lui Philip Otele la UTA părea încheiată. Mijlocașul nigerian nu s-a deplasat cu echipa în cantonamentul din Antalya, Laszlo Balint susținând că fotbalistul nu e cu mintea și sufletul la Arad, ci la viitoarea sa echipă. La acea vreme, se spunea că utistul va semna în Israel sau Portugalia, dar eș și-a legat destinele de CFR Cluj.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Botoșani!

Timp de două săptămâni, s-a vorbit despre un schimb Roger jr. – Otele, cu campioana României, după care mijlocașul brazilian și-a denunțat contractul și a ajuns deja la Arad, fără a avea acceptul someșenilor. Pentru fotbalistul nigerian conducerea UTA-ei le-a cerut 100 de mii de euro celor de la CFR pentru a-l transfera mai repede, însă răspunsul a fost negativ.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Prin urmare, Philip Otele a fost reintegrat în lot, cu atât mai mult cu cât este al doilea marcator stagional al UTA-ei. „În primul rând, vreau să lămurim o chestie, decizia de a-l lăsa pe Otele în afara lotului nu a fost sută la sută a lui Balint. Astfel de decizii nu se iau strict de către antrenor, ci ele sunt analizate împreună cu conducerea clubului. La acea vreme, au fost foarte multe discuții legate de transferul jucătorului la echipe din Israel sau din Portugalia, vă dați seama că nici el nu era concentrat. Acum putem spune că Otele și-a găsit liniștea, este jucătorul lui CFR Cluj din vară. Nu este nici primul, nici ultimul în această situație. Poate și asta îi conferă o anumită stabilitate și eu mă bazez foarte mult pe dorința lui de a arăta clubului, dar și suporterilor că este un jucător valoros pentru această echipă și pentru Liga 1. În plus, dacă a semnat cu echipa campioană, care mai mari șanse să câștige și în acest an titlul, el trebuie să fie la un nivel foarte bun în momentul în care face acest pas”, a spus Laszlo Balint.

Totodată, antrenorul arădenilor nu a uitat cum a motivat lăsarea în afara lotului a lui Otele. „Rămâne valabil principiul nostru, acela că vor juca jucătorii care sunt cu mintea și cu sufletul aici. Tocmai de aceea am avut o discuție cu el luni și de atunci se antrenează cu echipa și chiar există posibilitatea să fie în lot pentru meciul cu Botoșani. Din punctul meu de vedere, în momentul în care un jucător nu este cu mintea și sufletul acolo unde trebuie, nu poate da randamentul scontat. Dar, așa cum am spus, el și-a găsit acum – oarecum – liniștea. În rest, el a făcut antrenamente, a fost într-un program foarte bine stabilit. Chiar dacă nu s-a pregătit cu echipa, el a parcurs niște etape bine structurate și bine definite în ceea ce privește pregătirea fizică. Este clar că la nivelul ritmului de joc poate suferi, dar rămâne să compenseze ,în cazul în care va intra pe teren, prin atitudine și dorință. Asta este dorința mea, asta i-am și transmis-o și lui”, a mai afirmat Balint.

13 comentarii

  1. ,, Iubesc trădarea, dar urăsc pe trădători ” Un adaggio care ne urmărește prin secole. Nici noi nu mai știm ce e bine pentru echipa.! Ba debutam furtunos în transferuri, ba scotocim prin propria magazie. Nu tragem la campionat, câteva puncte pentru o liniște cumpărată prin compromis ar trebui sa sosească. Balint, antrenorul cu cel mai slab palmares, nu poate fi mai nepregătit ca un Stoican, Dica, Ciubotaru. Vinovat norocul cu fratele geamăn… nenorocul.! Cerem protecția tutelara a fauritorului clubului , baronul Neuman. Nu e nimeni favorit , și putem sa ne,, înscriem ” la cuvânt. Bănuim formația de început, dar e dreptul lui Balint sa mai îndrepte din situație. BAFTA.!!

    0
    0
  2. P. S. Absenta feroce a analizelor în evoluție a UTA-ei în panoplia. DIGI Cine trebuie trimis la TV măcar o data la 4 etape? Toate echipele au oameni care aparent întâmplător apar acolo.!

    0
    0
    1. Toate echipele au, dar UTA e echipa nimănui. Cine conduce UTA? Si de ce ar analiza jocul unei echipe de pe 15, cu șanse mari să ajungă pe 16, care nu mai bate pe nimeni de jumate de campionat? Strigător la cer, să faci pregătire in Antalya, și totuși să nu poti inchega o echipă? Incă bâjbâie Gyuszi după formula câstigătoare. La ora asta UTA trebuia să zburde pe teren cu un joc cursiv si eficient. El nici acum nu stie cu cine să facă primul 11. Dă la nimereală. Toate au o limită, suporterii nu mai suportă atâta umilintă. De fiecare dată adversarii pleacă fericiti de pe FN. Tot să joci la Arad, au 3 puncte asigurate. Pănă când, Gyuszi si Meszar? De ce nu mergi in vestiar Meszar? De fapt trebuia să mergi in urmă cu 12 etape. Să nu fie prea târziu acum.

      0
      0
      1. Daca ai dat exemplul cu Leeds, atunci e bine sa-l „asimilam” pe de-a-ntregul.
        Si acum, dar si sezonul trecut cand Leeds a evitat retrogradarea in ultima etapa, niciodata nu a intervenit patronul (investitorul majoritar…ca pe cel minoritar cu 44%, nu-l stiu deloc la vedere), nici el si nici directorii sai sportivi nu au mers in vestiar, nu le-au tinut lectii la jucatori, n-a iesit patronul in presa cu declaratii ca sa puna presiune sau cu orice alt scop pe care el l-ar considera ca ar fi bine pentru club si investitia sa, etc. etc….nimic din astea. Si la fel se intampla si la celelalte echipe…

        0
        0
      2. Vorbim de România, la englezi ne uitam când e vorba de fotbal adevărat. Noroc cu TV.

        0
        0
      3. Nu e pacat sa ne uitam la englezi numai ca sa vedem ca echipele lor lupta, de ce sa nu invatam si cum fac ei ca sa aibe astfel de echipe luptatoare ?
        Degeaba doresti sa ai o livada cu fructe bune daca nu aplici tehnologia corecta !
        Daca ii dam exemplu (asa cum am vazut pe postari anterioare), atunci hai sa incercam sa-i si copiem in aspectele bune, nu sa incurajam spre altceva si sa ne ascundem mereu sub deviza „aici e Romania, nu se poate altfel”…

        0
        0
  3. Eu am fost unul dintre cei mai devotați sustinători a-i lui Balint. M-a dezamăgit, acum, in al doilea mandat. Parcă nu știe alcătui echipa de bază, cu randandament maxim pe compartimente, de la portar începând. Păi, d-le Gyuszi, ce faci acolo la antrenamente de nu poti închega o echipă competitivă? Chiar jucătorii de la noi sunt cei mai slabi? Te bate Mioveni acasă? Fă ceva cu ei să dea randament maxim. Tu nu-i vezi că unii se plimbă pe teren. Nu câștigă o minge in tot meciul. Keseru e unul dintre ei. Băiatul ăsta e depăsit și tu nu vezi? Milosevici si Postolachi nu pot fugi? Intreabă-i… mă băieti, voi puteti fugi? Că in timpul meciului avem senzatia că nu pot depăsi niciun fundaș. Îi ai pe constiință pe Buhăceanu si Moldovan, plecati gratis. Sunt jucători foarte buni, de ce nu-ti dai seama de jucătorii talentați? Dacă continui tot cu infrângeri ne bagi in B. Sper să trimiti in teren, cu Botosani, o echipă solidă care stie da goluri. Nici să nu vă gânditi că iesiti iar infrânti de pe FN. Te poti duce drept acasă cu conducere cu tot.

    0
    0
    1. Corect Sam, dar adevărații suporteri mai cred și dacă pierdem cu Botoșani, și eu la fel, multe pct, multe meciuri mai sint, sperăm nu cedam, forza uta oriunde, oricând

      0
      0
      1. Sperăm că n-avem ce face…dar suntem de rușinea țării. Eu dacă aș fi antrenor n-aș putea suporta asemenea rușine, să nu bati pe nimeni de 18 etape. Vorbim si de meciurile din mandatul trecut a-l lui Gyuszi, legate sunt exact 18. Toti vin si pleacă cu puncte de la Arad…chiar așa?!

        0
        0
  4. Asa e d-le Sam. O explicație poate subiectiva e ca toți antrenorii s-au bucurat de libertate cu adevărat Cineva în club trebuie sa se,, bage”. Un timp părea ca Gradinaru ar fi un supervizor. Știm cu toții ca nicăieri antrenorii nu fac și desfac singuri. Se bucura o perioada de solitudine în decizii. Vedem cum la echipe patronale intervin chiar cei ce investesc. Nu e normal, dar nici risipa nu e normala. Balint include de la el agrementul unei conduceri concesive. Dansam pe marginea vulcanului.

    0
    0
    1. Niciunul nu-și asumă nimic. Am crezut că dacă a venit Botiș să schimbă ceva in vestiar și bineînțeles la rezultate. Efect zero! Sunt arădeni, i-am vrut acolo dar suntem dezamăgiti de cum merg lucrurile.

      0
      0
  5. Stimați suporteri ai echipei noastre ,nu văd cine să bage nasul la echipă peste marele antrenor,staf.Dupa 18 înfrângeri și-au dat seama că nu avem portari și în ceasul al,13,lea se caută soluție. Am semnalat că nu avem conducere și staful tehnic este varză,de liga 2 ,3dar din păcate încolo ne îndreptăm.Cum spune proverbul de la cap se inpute pestele,de acolo trebuie făcută curățenie și poate atunci va putea acest club minunat să fie acolo unde-i este locul.Ar fi multe de spus dar cei cu cenzura nu dorm și PCR ul lucrează.Cu UTA până la moarte și după.

    0
    0
  6. Se încheie perioada de transferuri și la uta nimic nici un transfer doar sau lăudat nici portar tot cu Iacob?va fi jale !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button