Minifotbal, futsal

Șimăndanii, față în față cu câteva din fostele vedete ale echipei naționale de futsal pentru un loc sferturile Cupei României!





Urmează meciul anului pentru echipa de futsal a celor de la Șoimii Șimand. În noua sală de sport din comuna arădeană vine prim divizionara ACS West Deva, ocupanta poziției a 5-a, miza fiind calificarea în sferturile de finală ale Cupei României.

Cele două echipe se cunosc destul de bine din sezonul trecut, când s-au înfruntat la nivelul eșalonului secund. Devenii au promovat, însă, la pas, în timp ce șimăndanii continuă să ocupe locuri fruntașe în seria a doua, dar fără a avea ca obiectiv impus accederea în Liga 1. Favorită e clar formația de la poalele cetății care are un lot cu destui fotbaliști cunoscuți, cu mare experiență, cum ar fi Mimi Stoica sau Răzvan Radu, foști căpitani ai echipei „tricolore” de futsal, Ionuț Florea, jucător și antrenor al naționalei de fotbal pe nisip sau Ioan Aioani, care e și antrenorul devenilor.

Dincolo, Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană a reușit să adune și el tot ce are mai bun în acest moment, găsind înțelegere la formațiile de ligile trei și patru, care au programate amicale în prima parte a zilei.

Duelul Șimand – ACS West Deva începe la ora 16 începe la ora 18 și ar putea fi transmis în direct de TV Arad sau pe pagina de Facebook a profesorului Mărcuș. „E un meci eveniment pentru comuna noastră, în general pentru iubitorii futsalului din Arad, îi așteptăm alături de noi. Întâlnim o echipă foarte bună, experimentată, pe care o cunoaștem de anul trecut, vom face tot posibilul să încercăm să-i ținem piept, deși va fi greu. Pornesc cu prima șansă, dar și băieții noștri vor să facă un meci mare”, ne-a declarat Daniel Mărcuș.

În celelalte meciuri din optimi s-au consemnat rezultatele: ACS Metropolitan Ișalnița – AS Inter Gheorgheni 0-15, Fortius 2014 Buzău – CFR 1933 Timișoara 2-7, ACS Kereszthegy Remetea – CFF Clujana Cluj 5-3, ACS Futsal Ceahlăul Piatra Neamț – ACS Autobergamo Deva 4-9, ACS Mausoleul Mărășești – ACS Korondy Junior 2017 Corund 15-3 și ACS KSE Târgu Secuiesc – CS United Galați 0-7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button