UTA Arad

UTA l-a vândut cu 20 de mii de euro pe Andreaș la Ripensia, atacantul de 17 ani s-a pregătit și cu prima echipă!





După un singur an de zile petrecut în tricoul UTA-ei, Patrick Andreaș (17 ani) se întoarce acasă, la Timișoara. Atacantul crescut la Electrica de Marius Nichitean sosise în ianuarie 2022 în „alb-roșu”, de la LPS Banatul, alături de un alt fotbalist originar din orașul de pe Bega, Fabiano Duarte Cibi.

Andreaș a evoluat doar pentru echipa de juniori mari ai clubului arădean, sub comanda lui Sandu Gaica, Adi Ungur și Costel Bogoșel, dar a și fost chemat la câteva dintre antrenamentele primei echipe de Ilie Poenaru și Laszlo Balint. Însă, el nu a prins nici măcar o dată un loc pe foaie în Superligă, drept pentru care oferta venită de la Ripensia pe adresa sa în această săptămână a fost acceptată de gruparea „roș-albă”. Divizionara secundă a pus pe masă 20 de mii de euro pentru a-l transfera defintiv, iar UTA păstrează și un procent de 10% dintr-o posibilă viitoare vânzare.

Mutarea e puțin surprinzătoare în condițiile în care patronul timișorenilor, Dumitru Mihu, a redus cheltuielile renunțând la mai mulți dintre „senatorii de drept” din turul campionatului. Este posibil, însă, că și familia fotbalistului a contribuit la cumpărarea fotbalistului și direcționarea sa spre Ripensia, acolo unde are șanse mari să evolueze în partea a doua a sezonului ligii secunde.

În schimb, UTA U 18 rămâne cu Patrick Pașcalău pe postul de vârf. Tânărul fotbalist arădean revenise în această iarnă în „alb-roșu”, după ce a plecat de la Dumbrăvița, s-a antrenat cu Poli și se părea că va semna…cu Ripensia.

5 comentarii

  1. E foame de bani la club! Nu mai este cine sa-l imprumute pe Meszar si vinde jucatori doar sa aibe bani sa plateasca salariile.

    0
    0
    1. E foame de bani, pe acte vândut cu 20 de mii și sine știe cu cât s-a împrumutat Meszar de la Mihu, în Arad nu îi oferă nimeni bani pt că nu mai are încredere in el. Cum sa îți vinzi unul din cei mai buni jucători cu 20 de mii de euro?! Adică pe nimic și să păstrezi doar 10% dintr-un eventual transfer. Măcar 40-50% la suma asta.
      Sau cine știe, poate UTA a păstrat 10% și Atletico 30-40%.
      Auzi și pe omul cu pastilele, că și Hagi l-a răscumpărat pe Ianis. Cu asta a găsit scuza. Stai liniștit că pruncii tăi care joacă pentru Atletico nu vor fi favorizați pt titularizare dacă ii tot ții lumânarea lui Meszar pentru măgăriile care le face.

      0
      0
  2. O sa ne dam cu tesla-n bip cind il vor vinde cu $500,000? Asta dovedeste „profesionalism” 🙂 Cind incepi sa-ti vinzi juniorii incepi sa nu mai ai viitor. DIn pacate se pare ca ne v-om intoarce inapoi in golgota din liga 2…Pacat pentru publicul minunat din Arad.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button