UTA Arad

Otele își forțează plecarea la CFR Cluj în ultima zi de transferuri





Laszlo Balint susținea în săptămâna meciului cu FC Botoșani că Philip Otele și-a găsit liniștea după ce a semnat cu CFR Cluj începând din vară și a aflat că „oficialii” campioanei au refuzat să-i plătească 100 de mii de euro UTA-ei pentru a ca fotbalistul să ajungă acum sub comanda lui Dan Petrescu. Nu este deloc așa, pentru că nigerianul i-a comunicat antrenorului arădenilor că e cu gândul altundeva și a refuzat să se antreneze astăzi.

E ușor de ghicit că „oficialii” grupării de pe Someș l-au sfătuit pe Otele să-și forțeze plecarea în ultima zi de transferuri, mai ales după înfrângerea în „cazul Roger Junio”. Așa stând lucrurile, negocierile s-au redeschis între conducerile celor de la UTA și CFR, iar ora 24 e termenul limită în care s-ar putea bate palma. Arădenii încearcă să țină cât pot de mult la preț, însă, pe de altă parte, se pot trezi în situația de a plăti încă 5 luni un fotbalist pe care Balint nu se poate baza.

Mijlocașul nigerian a intrat pe gazon în ultimul sfert de oră al confruntării cu Botoșani și părea să fie dedicat cauzei. Sunt chiar imagini video cu Otele care sare de pe bancă la golul lui Rareș Pop din prelungirile primei reprize a partide de ieri, încheiată cu scorul de 3-1 pentru „roș-albi”. Azi, însă, atitudinea fotbalistului de bandă a fost cu totul alta și conducerea UTA-ei are de luat o decizie în puține ore.

Ajunge și un nou portar?

În altă ordine de idei, e posibil ca în această săptămână să apară un nou goal-keeper în lotul arădenilor. El e liber de contract și poate fi legitimat oricând. E străin și a evoluat în campionatul Ucrainei în ultima perioadă.

16 comentarii

    1. ,,vom fi”
      Echipa va fi , dumneata , frate Vanter, cei fi tot acolo unde ești și acum . Și dacă nu te enervezi foarte tare, îți și spun unde!

      0
      0
  1. echipa imprevizibila sibiul…bate cu 4 la 0 pe farul si acum nu reuseste nimic cu petrolul,e condusa cu 2 la 0 in conditiile in care ploiestenii sunt in 10…cam jumatate din echipele superligii nu joaca nici ele mare lucru si nu ne sunt cu nimik superioare,dar parca mereu ne lipseste ceva…

    0
    0
    1. Pentru Coradu: Cred ca cei de la Sibiu deja clacheaza mental dupa ce au fost depunctati cu 9 puncte iar decizia FIFA este definitiva si irevocabila. Sincer sa fiu eu nu as accepta chestiunea cu insolventa pentru ca asta se refera la mediul de afacere ( fabrici, uzine , diferse companii care fac afaceri ) nicidecum la mediul sportiv. Este tot o “ gaselnita “ tipic romaneasca.

      0
      0
  2. Alți 2 portari Ucrainieni liberi sunt: Danylo Kanevtsev și Ruslan Yefanov.
    Cu mențiunea ca primul a jucat în Georgia ultima dată unde a fost titular.

    0
    0
  3. Daca Otele nu mai vrea sa joace la UTA si cluburile nu s-au inteles ar trebui sa fie trimis sa se antreneze cu juniorii U18 ai lui Sandu Gaica. Sa vedem ce forma sportiva va avea la vara cand va merge la CFR Cluj.

    0
    0
    1. Nu permite regulamentul care prevede ca trebuie sa se antreneze cu echipa,chiar daca in paralel(separat),pe acelasi teren,aceleasi conditii,cu antrenori licentiati,preparator fizic,medic…

      0
      0
  4. Atentie cu trimisul la antrenat cu juniorii!
    Craiova are probleme cu Hanca si Vina care cer milioane ca despagubiri…morale

    0
    0
  5. In plus celor de la Sibiu le lipseste foarte mult Baba Alhassan ( accidentat ) care efectiv tragea echipa dupa el avand o capacitate de efort extraordinara.

    0
    0
  6. Hai mai repede cu portarii din Ucraina, ca vin rusii peste ei, mai bine vine Alibec???.Alte nationalitati n ati gasit si voi , decat din astia speriati de bombe???? De unde i gasiti, dupa Tik Tok? Doar unul din cei sugerati in comentariile de mai sus, ca doi deja e mult , si parerea mea este sa l mai lasati pe Balauru , 2,3 meciuri sa si intre in mana cum s ar spune, ca pe undeva e normal si la el, lipsa de meciuri, chiar daca are experienta, dar odata ce capata din ritmul jocului , eu zic ca ne ajuta foarte mult.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button