UTA Arad

Roger jr. a rămas dator la redebutul la UTA! Balint: „Poate, dintr-o dorință prea mare de a arăta a fost sub nivelul lui”





Laszlo Balint a surprins, oarecum, prin titularizarea lui Roger jr la nici două săptămâni de la revenirea brazilianului în „alb-roșu”. Fostul mijlocaș al CFR-ului a evoluat în banda dreaptă, acolo unde a apărut Postolachi în succesul cu FC Botoșani.

Fiindcă a mai lucrat timp de un an de zile cu el, Balint se aștepta la un impact mai bun al lui Roger jr. asupra jocului UTA-ei, dar acesta din urmă a dezamăgit. „Așteptăm mai mult de la el, am discutat și acum, poate dintr-o dorință prea mare de a arăta a fost sub nivelul lui, e clar. Există și circumstanțe pentru el, nu a trecut printr-o perioadă deloc ușoară, e important să știe că are parte de toată încrederea noastră, a celor din club, a noastră, a staffului tehnic, a conducerii și sunt 100% convins că și al suporterilor. E drept, noi nu suntem în ipostaza în care să spunem că putem să avem foarte multă răbdare cu anumiți jucători, dar știm ce poate Roger, știm ce simte pentru acest club și sunt absolut convins că ne va ajuta în perioada imediat următoare”, a afirmat antrenorul arădenilor la finalul jocului cu Hermannstadt.

În locul lui Roger a intrat Philip Otele, un alt fotbalist care nu s-a antrenat cu echipa în luna ianuarie. Nigerianul a evoluat ceva mai bine, dar Laszlo Balint a fost întrebat de nu a contat pe unii jucători, care nu s-au regăsit nici măcar pe banca de rezerve. „Absențele lui Iacob și Keșeru au fost decizii tactice, așa am considerat. Până la urmă, indiferent de nume, toată lumea trebuie să-și asume concurența. Balauru, chiar dacă a avut etapa trecută anumite momente de ezitare pe fondul presiunii, pentru că era o presiune foarte mare etapa trecută, astăzi cred eu că a dat siguranță echipei, demonstrează și el că are calitățile necesare pentru a ajuta această echipă. Iar în ceea ce privește jucătorii din compartimentul ofensiv, atât Milosevic, cât și Postolachi sau Ubbink erau într-o formă foarte bună. Există o concurență foarte bună, s-a văzut ce bancă am avut, sunt jucători cu potențial care oricând pot juca titulari la multe echipe din Liga 1. Dar, e drept, avem nevoie de constanță și, până la urmă, avem nevoie de eficacitate. Trebuie să fim un pic pragmatici, să dăm dovadă de siguranță defensivă și să marcăm din ocaziile pe care ni le creăm, pentru a câștiga puncte”, au fost cuvintele antrenorului arădenilor.

60 comentarii

  1. ba mai lasama cu increderea ta ca exact asa ai zis si lui Sthal si nui dai nici un minut!!
    esti un om de interes chiar asa Batha ce cacat a artat nimic si tot titular vaisamar!!
    Ai fii un antrenor foarte bun de nai fii doar pe interes!!

    0
    0
  2. Trebuia jucat cu Otele de la inceput pentru ca a demonstrat de atatea ori ca poate destabiliza orice aparare. Daca mister Balint ar fi procedat in acest fel sunt sigur ca UTA castiga la Sibiu.

    0
    0
  3. Echipa nu a jucat strălucit nici ieri, adică a evoluat în nota obișnuită, modest. Locul ocupat este direct retrogradabil și urmează o serie de meciuri foarte grele, existând și posibilitatea ca din 12 puncte sa se obțină 0.
    Motive de entuziasm susținute de o bază reală nu prea exista. Doar dacă vezi meciurile prin sticla și percepi realitatea altfel: refuzam sa retrogradam, arbitrii au luat jumătate din punctele ce se cuveneau echipei, oricine, oricând, oricum, ori, ori etc
    În privința lui Roger, mai 2 meciuri precum cel de ieri și îi vor sari in cap și cei care au susținut ,,redebutul” la UTA.
    Denis Rusu nu ,,redebuteaza”?

    0
    0
    1. Eistein n-ar fi fost niciodata sa inteleaga si sa comenteze competent fenomenul fotbal ! Este doar o pista prin care te poti afirma intelectual in fata norodului pe care il dispretuiesti, nicidecum un comentariu obiectiv si chiar opus spiritului de suporter.

      P.S. Fotbalul este un fenomen de posibilitati si probabilitati, azi poti fi jos, maine poti fi sus. Sa zicem ca UTA are 25% sanse sa scape de retrogradare directa, cel putin in acest moment. Este ridicol sa nulifici aceste sanse, fie ele cat de mici sa fie. Asta daca esti suporter, ceea ce eu ma indoiesc.

      0
      0
      1. In toata euforia ta einsteiniana, you miss a point: nu esti suporter, iar pe aceste comentarii aici asta conteaza, nu sa fii filozof eminent. Astfel, esti doar un trol aici.

        0
        0
      2. Euforia e la voi, cei care nu au un suport real pt optimismul afișat. Cei care la începutul campionatului vedeau echipa în play-off sau chiar în lupta pt titlu. Eu am fost rezervat atunci. Acum echipa e pe locul 15, direct retrogradabil. Cine a avut dreptate? Putința sau dorința?
        Maestre, stai cam rău cu logica, dar și asta e o caracteristică a celor din rândul cărora faci și tu parte.

        0
        0
  4. Principalele trăsături ale ……….. sunt:

    Dependență nelimitată de o idee, ideologie, religie, considerate de individul ……….. drept norme absolute pentru întreaga colectivitate.
    Intoleranță față de alte opinii sau alte puncte de vedere, chiar dacă sunt demonstrabil pozitive, când aparțin altor partide, altei religii sau altor grupe sociale considerate ostile, fără admiterea nici unui compromis, după principiul: „Cine nu este cu noi este împotriva noastră”. Adversarii nu sunt combătuți cu argumente raționale, ci aduși la tăcere prin teroare sau chiar nimiciți fizic.
    Pierderea simțului critic în ceea ce privește propriile opinii sau convingeri, de cele mai multe ori situate în afara realității. ……… este adesea agresiv și impenetrabil la o argumentare logică.
    ………….. se poate manifesta în diverse domenii ale societății – politică, religie, sport – și poate deveni o manifestare de masă. În statele totalitare, ………….. maselor prin propagandă bine regizată („spălarea creierului”) servește ca mijloc pentru realizarea scopurilor politice și ideologice.

    Poate unii dintre vajnicii comentatori de pe aici se vor regăsi în textul de mai sus, deși slabe șanse.

    Hai UTA! Un ,,hai” bazat însă pe ceva real, nu pe povesti cu potcoave de cai morți, după cum spunea Petre Ispirescu.

    0
    0
    1. nu cred ca e vorba de manipulare sau creiere spalate aici…doar ca din prea mult fantism mai si exageram uneori…in general nivelul conversatiilor e unul decent,iar daca se mai sare uneori calul,nu e nici o tragedie,asa e pe stadion,nu e ca la teatru…

      0
      0
  5. Iată vorbele unui ziarist , pe tema prezentată mai sus: ,,Pregătit de noi reproșuri, mă opresc aici. Mai zic doar că e frumos să iubești o echipă și emoționant să i te dedici, să trăiești prin ea și pentru ea. A nega însă evidența de dragul acesteia, indiferent cum se numește, mi se pare riscant, ba și primejdios. Poate fi, ori chiar e, cel dintîi pas spre fanatism.”

    0
    0
    1. Liman.Ce greșești tu, îți spun eu. Vorbești de loc direct retrogradării, înainte de playout. Ceea ce nu are sens. În rest, numai de bine.

      0
      0
      1. In momentul acesta UTA este pe locul 15, direct retrogradabil. Nu ne rămâne decât să sperăm că la finalul campionatului ierarhia nu va fi la fel. Cu ce am greșit?

        0
        0
  6. odata cu vizita regelui si cel mai mare orator,se rezolva si problemeLe de limbaj…cica GICA HAGI…..

    0
    0
    1. Da,am observat,un jucator cu adevarat de valoare nu a fost in stare sa scoata in 100 de ani de academie,in rest aranjamente la greu,rezultate rusinoase cand a scos capu prin Europa,astept cu nerabdare urmatoarea campanie europeana glorioasa a rejelui.

      0
      0
      1. Comparam mere cu pere, domnule! In afara de episoade meteorice, fotbalul românesc e in declin .
        Îmi puteți da câteva nume de fotbaliști români, poate chiar din Arad, de real succes in Europa? Liga 2 italiana nu se pune ?

        0
        0
  7. Referitor la Roger nu a fost ajutai deloc,in atac de Abeid. Daca la asta adaugi ca Batha si Anton..urca rar si ei,iat Batha e nul la creatie,ca Pop joaca…doar 45
    ..60 min..e gresit sa ne luam…de Roger.Mai degraba Balint nu poate

    0
    0
  8. Să îmi explice cineva cu ce e mai bun Batha față de Chindriș de la Corvinul sau Tănase de la Dumbrăvița? Cred că și pe Todea dacă îl bagi la 45 de ani are mai multe realizări ca albanezul! Am scăpat de Iacob, de Keseru mai trebuie de Batha !

    0
    0
  9. La acest moment Orele este peste Roger, aș fi început cu el, dacă n-ar fi dat randament intra Roger. Rareș pe dreapta.
    Dar sincer cred că în playout după înjumătățire UTA se va salva la dăruirea cu care joacă și la banca de rezerve pe care o are.
    Haide UTA !

    0
    0
  10. Cine e suporter adevărat?
    Cel care la un potențial meci UTA-Selectionata Terrei pariază 1 solist pe UTA, dar nici nu știe când e următorul meci sau cel care fara prea multe motive de optimism este mai rezervat în comentarii și în orice caz știe ziua și ora următoarelor meciuri ale echipei de suflet?

    0
    0
  11. UTA AradUTA Arad
    Vin., 24.02
    20:30

    FC UTA
    Vin., 24.02.2023
    20:30
    FC Farul Constanța
    Cu dedicație pentru fratele Vanter! Hai, UTA!

    0
    0
      1. Scuza-ma, frate Vanter, că te-am ajutat cu o informație. Eu nu mă bag in seama, e specialitatea ta.

        0
        0
      2. Ce informație, atât știi tu, comentezi la toți, tu chiar ai crezut că nu știu cind joacă cu farul??????

        0
        0
  12. Aveti un site extraordinar de prost, dupa 1 min se reincarca pagina si ramane alba…rog verificare ! Mersi

    0
    0
  13. Frate Vanter, eu am fost bine intenționat. Chiar cred că nu știai când joacă echipa de suflet .
    Trebuia să-ți răspund altfel la întrebarea ,,când jucam, joi sau vineri”. Tu frate Vanter joci joi, echipa joaca vineri.

    0
    0
  14. Mda, același pixie, dixie, gopo, acum liman, mâine? Eu lucrez joi, tu tot la tastatură ce face ala, ce zice ala, nu scrie bine ala, ăsta ești tu, prea singuratic, ??

    0
    0
  15. UTA. joaca vineri. Donmule BALINT !!! Care este motivul pt. care STHAL nu joaca ? De ce nu a-ti inceput meciul cu OTELE titular ? De ce BATHA este titular mereu la fiecare meci ? Altul mai bun nu aveti ? Trebuie unul care sa le aiba cu mingea la mijloc , pe el mingea nu il asculta !!! POSTOLACHI , dezamagitor nu imi place. Si mai sunt.

    0
    0
    1. Ridendo catigat mores, stimate domn . La cat de agramați sunteți unii pe aici, e firesc sa mai glumim. Când nu faci corect acordul subiectului cu predicatul ,când folosirea cratimei este o veșnică necunoscută iar comentariile sunt, ca să mă exprim elegant, insipide, ce sa mai zic?
      Sunteți perfect in rolul de avocat al fratelui Vanter. Hai să fiți sănătoși și să nu uităm scopul vizitei noastre aici: Hai UTA! Un hai din suflet și bazat pe realități nu pe cai verzi pe pereți!

      0
      0
  16. LIMANE !!! Tot de mistocarii te tii. Si daca a zis joi , care este problema ,o fi zis din graba,dar asta nu inseamna sa il iei pe om la mistouri cum ai facut si cu mine !!! Lasa orgoliu deoparte si fii om serios !!!

    0
    0
    1. Stai liniștit Neluțu, am pus întrebarea anume pt el sau ea?,a fost frumos la sibiu, fii iubit nea nelu??️hai uta

      0
      0
  17. Respect maxim VANTER.Pacat ca, echipa noastra de suflet UTA.,nu a reusit sa castige dar pana la urma este bun si un punct. Adevarata batalie se va da in play-out ,va fi lupte dure chiar si pt. baraj . Sper ca, baietii care reprezinta UTA. sa faca tot posibilul sa salveze acest club incarcat cu o istorie foarte bogata inca de la infiintare 1946 !!! FORTA UTA Arad FOREVER !!!

    0
    0
  18. LIMANE !!! Eu nu te inteleg ce cauti pe acest sait ? Tu stai cu ochii pe oameni la cum scrie de corect ? Daca te injura lumea dupa aici , nu iti convine ,esti ca, o tata care nu tace din gura niciodata . Veziti de treaba ta si nu mai face oamenii agramati ca, atunci se recurge la cate-o injuratura asupra ta. Ce faci tu este jignire fara margini si tupeu cat casa . SPER CA, LUCIAN SA IA MASURI PT. CA, ESTI UN PROVOCATOR.

    0
    0
    1. Domnule Nelu, când pretinzi că ești trup și suflet pentru UTA, cred, dar e posibil să greșesc, că măcar data înființării clubului ar trebui sa o știți. In loc sa vă bucurați că ați învățat ceva de la mine, săriți la beregata, cum se spune .
      In rest, scrieți cum doriți, deși nu cred că e greu, chiar la vârsta dumneavoastră, sa învățați cum se face corect acordul subiectului cu predicatul sau când se folosește cratima. Nu v-am jignit, doar v-am spus că nu scrieți corect. Iar mie mi se pare că un om cu o minimă educație trebuie sa fie in stare sa scrie corect. Am dreptul la această părere sau nu?
      Hai UTA!

      0
      0
  19. LIMANE , te rog frumos si elegant sa termini cu arogantele astea si tupeul asta infect si sa ma lasi in pace, sa nu mai faci aluzie la mine pe acest sait ca, altfel o sa te jignesc si nu o sa iti convina !!! Cine esti tu sa ma corectezi pe mine si pe altii pe acest sait ? Deci inca odata iti spun. Daca nu ma lasi in pace o sa te jignesc pana ma voi satura. Nu te bag in seama si invers. Treaba ta pe cine mai corectezi tu pe acest sait dar nu ma mai provoca . DUTE profesor la o scoala ,nu sa faci tu lectii pe aici ca, vrea muschii tai !!! Si daca am zis anul infiintarii 1946 care este treaba ? Am gresit ,este anul cand s-a inscris UTA in primul campionat. Ei si ,de ce faci din tantar ,armasar ?

    0
    0
  20. LIMANE, nu ai dreptul sa vorbesti jignitot despre unul sau despre altul , este o mitocanie din partea ta. Este problema ta si atat nu mai provaca si atata oamenii, ai inteles ? Vorbeste despre subiectele care se dau pe acest sait pt. ca, aici nu se dau lectii de limba Romana cum faci tu ,la fiecare gerseal gata ai sarit mot pe om , chiar nu iti este rusine ?

    0
    0
    1. Domnule Nelu, daca ii spui unui agramat că este agramat este o jignire? Este o realitate, din păcate. Citiți definiția termenului, pe dex.online daca va este mai la îndemână și raspundeti-va singur. Sunteți sau nu sunteți agramat?

      0
      0
      1. am inteles cu totii ca esti expert in gramatica, de acum te rog sa te concentrezi pe subiectul articolelor, nu pe gramatica altor useri, ok? nu ne obosi pe toti cu atatea comentarii si reactii la comentariile tale … pe subiect si atat, te rog

        0
        0
      2. Îmi pare rău dacă v-am obosit, nu e neaparat vina mea. Nu sunt expert in gramatica, dar când văd scris miau, precum face pisica, parca nu e tocmai normal.
        Cat despre reacțiile la comentariile mele , sper că nu tot eu sunt răspunzător.
        Dar mă voi strădui să nu le mai spun analfabeților pe nume, ok.

        0
        0
  21. LUCIANE !!! Te rog frumos sa iei masuri cu acest toxic de individ care este un provocator ,numai pe subiectele scrise de tine nu ii arde !!!

    0
    0
  22. Tu esti agramat ba prostovane, incultule, dute ba acasa de te culca nesimtitule,obraznicule !!! Ce tupeu are nesimtitul asta de jugneste ? L U C I A N E ? ! CHIAR NU VREI SA IEI NICIO MASURA CU ASTA ? NU POTI SA II TOLEREZI ASA CEVA !!!

    0
    0
    1. l-am avertizat, gata … ne concentram pe subiectele articolelor, ok? gramatica e cum o stim fiecare, sa trecem peste asta …

      0
      0
      1. Cu tot respectul dar gramatica nu e cum o știm fiecare. In rest , de acord.
        Totuși eu nu am jignit pe nimeni, in schimb am fost jignit. Dar când jignirile vin de la analfabeti , ai și explicatia. Cum altfel să răspundă, decât prin jigniri?
        Atâta bai sa fie, sănătosi să fie!

        0
        0
  23. Tot faci pe al dracului. Stai dracu la un loc cu avertizatul tau. Ti-a zis LUCIAN sa stai in banca ta ca, altfel DISPARI dupa acest sait, tu chiar nu ai inteles mesajul, dai avertizari in continuare ?

    0
    0
  24. Acest Liman este un trol, iar prin definitie trolul este sacaitor si obraznic.

    A doua concluzie, ca sa se poata observa cum cineva poate sa fie atat de frustrat (probabil in viata reala) si sa traiasca prin postarile sale pe internet: isi da singur o gramada de pozitive, pe cand cei care ii replica primesc o gramada de negative…de aici se poate observa cu ce se ocupa tipul, probabil intra si iese de pe diferite IP-uri, ca sa puncteze. Jenant.

    Este doar o „vinitura” pe acest site, poate a mai fost in trecut sub alt nume, poate iar dispare si apare in viitor sub alt nume….nimic nou sub soare cu astfel de tipi.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button