Baschet

Prezentare de 20 de puncte pentru sârboaica Bogicevic: FCC UAV Arad și CSM Alexandria 79-41





Conform așteptărilor, diferența dintre FCC UAV Arad și CSM Alexandria a fost prea mare pentru ca oaspetele să emită vreo pretenție la Arad, în cadrul etapei a 18-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Până la urmă, „galben-albastrele” au făcut un simplu antrenament  în fața susținătorilor lor, care nu le-au abandonat nici după eșecurile dezamăgitoare de la Constanța și  București, cu Rapidul. Au atras și calendarele pe 2023 oferite gratuit de club, dar și întâlnirea cu cea mai proaspătă achiziție, Nina Bogicevic. Tabela s-a oprit la 79-41 (22-17, 21-9, 17-9, 19-6), iar peste o săptămână elevele lui Bogdan Bulj vor fi deja la Sfântu Gheorghe, pentru a lupta pentru Cupa României.

De altfel, extrema din Serbia avea să fie MVP-ul partidei cu tânăra formație teleormăneană cu 20 de puncte și 6 recuperări, fiind – evident – un upgrade pentru conaționala sa, Aleksandra Racic, care e deja în afara lotului. Altfel, arădencele nu par să-și fi învățat lecția de la meciul cu giuleștencele și au avut și astăzi un prim sfert ezitant, în care au primit nu mai puțin de 17 puncte din partea ultimei clasate. Doar că au și marcat 22, fiindcă Alexandria are limitele sale majore.

Gazdele au crescut în joc începând cu sfertul doi, a contat și banca puțin mai largă, cu toate că nici astăzi nu a evoluat căpitanul Hadzovic (încă menajată după problema medicală la unul dintre degetele mâinii stângi), dar nici Vaida, Vați sau Timotity. Poloneza Pyka a făcut un nou meci bun, iar americancele Baptiste și Greene nu au forțat mai mult decât era cazul.

Formații și marcatoare:

FCC UAV Arad: Bogicevic 20 (2×3), Pyka 16 (2×3), Baptiste 14, Akatioutou 13 (1×3), Greene 11, Georgieva 5 (1×3), Ciotir, Fleșer, Nagy.

CSM Alexandria: Hamson 13, Kolyandrova 10, Maltezo (3×3), Bota 3, Mazilu 2, Petrova 2, Crăciunescu 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button