Handbal

Handbal Club Beldiman a câștigat cu maximum de puncte zona geografică a juniorilor III și vrea să ajungă printre cele mai bune 8 echipe din țară!





Punct final în seria J a campionatului național de juniori III la handbal, acolo unde arădenii de la HC Beldiman au obținut succese pe linie, opt la număr. Ultimul dintre ele a sosit sâmbătă, în Sala Sporturilor Victoria, acolo unde elevii lui George și Adriana Beldiman au trecut cu scorul de 41-28 (22-9) de LPS Banatul Timișoara, echipă clasată pe poziția a treia.

Internaționalul Robert Beldiman a fost din nou golgheterul echipei de pe Mureș, cu 17 reușite, urmat fiind de: Alex Pașcalău (11 goluri), Cezar Diniș (6 goluri), Ayan Lucaci (5 goluri), Călin Creț (1 gol) și Sașa Vasinei ( 1 gol). Au mai jucat: Andrei Creț (portar), Mihai Crișan, Andrei Marcea, George Tat, Luca Bojin, Alex Pintea, Tudor Vălean, Adoryan Lazăr, Cristian Berariu.

Evident, HC Beldiman a terminat pe primul loc în clasament și s-a calificat în grupele principale „valoare”, de fapt un turneu semifinal. Aici, mai precis în grupa 4 valoare, arădenii se vor duela – probabil – cu Potaissa Turda, Academia Minaur II Baia Mare, LPS Târgu Mureș, LPS Bihorul Oradea și LPS Bistrița Năsăud, plecând de la punctele acumulate în grupa geografică și – astfel – cu șanse bune de calificare la turneul final, adică printre primele 8 echipe din țară. Pentru asta, Beldiman trebuie să se claseze pe unul dintre primele locuri în clasament.

Cel mai probabil, HC Beldiman pe 11 martie, în Sala Sporturilor Victoria, în fața Academiei Minaur II Baia Mare. „Le mulțumesc sportivilor mei pentru cum au evoluat și pentru rezultatele obținute până în acest moment. Trebuie să ne pregătim și mai bine și să tratăm fiecare joc din grupele principale cu mare atenție, seriozitate și angajament maxim. Totodată, sportivilor le transmit să aibă încredere în ei și să muncească până la capăt. Noi le acordăm tot sprijinul și încrederea noastră, știm că pot să facă lucrurile și mai bine pentru a ne califica la turneul final valoare”, spune George Beldiman, antrenorul tinerilor handbaliști arădeni.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button