Baschet

E ziua finalei Cupei României la baschet feminin, Sepsi – FCC UAV Arad! Bulj: „Este un singur meci, toată lumea are șanse!”





Cum era de așteptat, Sepsi Sfântu Gheorghe s-a impus la pas în cealaltă semifinală a Cupei României, cu 92-59, în fața baschetbalistelor de la BC Sirius Târgu Mureș și-și va apăra deseară trofeul, în această seară, în fața propriilor susținători, în compania principalei antagoniste din întrecerrile interene după problemele de la Satu Mare. FCC UAV Arad este din nou într-o finală de Cupă după 3 ani de zile și încearcă să răzbune eșecul cu 67-80 din 2020.

Revenind puțin la jocul campioanelor, să spunem că coșghetera confruntării cu Sirius a fost bulgăroaica Hristova, cu 20 de puncte, secondată de americanca Cave și românca Orban, ambele cu câte 15 puncte. Evindent, Sepsi e mare favorită și în fața vicecampioanelor en-titre, care – însă – și-au ridicat nivelul față de disputele cu Constanța și Rapid, după revenirea pe parchet a căpitanului Hadzovic și integrarea ultimei achiziții, Nina Bogicevic. „În primul rând vreau să-mi felicit echipa, clubul, ne-am calificat în finală, am venit aici să jucăm 3 zile. De asemenea, vreau să-mi felicit adversarul, o echipă tânără, care a jucat foarte bine azi, a făcut o treabă foarte bună azi, prietenul meu și antrenorul Milan Sokic a făcut o treabă foarte bună la acest turneu. Mă așteptam să fie foarte greu azi. Este normal uneori, nu este posibil să joci foarte bine 2, 3 meciuri la rând. Am avut probleme în startul partidei, am luat decizii proaste în atac și am jucat moale în apărare. După aceea am avut nevoie de timp să intrăm într-un ritm bun, după ce am intrat în ritm bun în atac și apărare, totul a fost diferit. Pentru mâine (n.a. azi)? Este frumos pentru toată lumea să fie în finală. Este un singur meci, toată lumea are șanse. Vom face ce putem mai bine în acest moment, sper că vom face un joc bun și vom lupta”, a spus Bogdan Bulj, la capătul succesului (90-58), din semifinala cu Agronomia.

Așadar, în această seară, de la ora 19, în direct pe Digi Sport 3 și FRB TV (youtube), Sepsi Sfântu Gheorghe și FCC UAV Arad se bat pentru primul trofeu stagional în baschetul feminin românesc.

FOTO: FCC UAV Arad (facebook)

3 comentarii

  1. Din pacate sanse nu avem , obiectivul era sa jucam finala atat mai mult nu se poate , acesta este adevarul.

    0
    0
    1. Nu am vazut de foarte multi ani un meci al Universitatii, dar impresia nu este prea buna. Mai mult de 30 de puncte diferenta in acest moment, nu legam nimic, pase gresite, aruncari ratate, apararea inexistenta, repliere greoaie, in timp de Sepsi zburda. Jucatoarele Aradului sunt lente, obosite la la inceputul meciului si parca se considera victime sigure. Nu vad nici un plus adus de jucatoarele straine, Hadzovic faulteaza mult in atac prin gesticularea bratelor.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button