ACB IneuFotbal judetean

Ndoye a decis al doilea amical la rând: ACB Ineu – Podgoria Pâncota 1-0







Doar divzionarele terțe arădene de pe Crișul Alb au jucat amicale cu 10 zile înainte de reluarea meciurilor pe puncte. ACB Ineu a găzduit-o pe Podgoria Pâncota, formația de pe locul 7 în Liga a 4-a Arad, în fața căreia s-a impus la limită.


Golul a venit cu 20 de minute înainte de final, când Ndoye a marcat dintr-un penalty obținut tot de el în duelul cu Gligor. A fost al doilea meci de verificare decis de mijlocașul senegalez, după cel de la Zăbrani, de sâmbăta trecută.


Altfel, disputa a fost una deschisă, cu ocazii de-o parte și de alta, majoritatea în dreptul elevilor lui Cristi Sculici și Teodor Mihuț. Dar, Toure (în două rânduri), Denis și Dan Mâneran, Kouadio, Goia și Sas s-au jucat cu nervii antrenorilor și colegilor, însă la fel de adevărat este și că Podgoria a avut situațiile sale mari de a marcat, prin frații Balaban, Claudiu și Ionel, dar și Mihoi.

S-a terminat 1-0, iar ineuanii mai au singur amical în această iarnă, sâmbătă, la Oradea, cu Lotus Băile Felix, cand va evolua și internaționalul centrafrican, Ngonzo Banam, revenit din Egipt, unde părăsit Cupa Africii U20 în faza grupelor. „Un meci în care am arătat un pic mai bine din punct de vedere ofensiv, dar încă nu este ce ne dorim. A fost un meci care ne-a arătat unde mai avem de lucru și încercăm să corectăm până la primul meci oficial. Am rulat tot lotul, au jucat și cei de la echipa a doua cu care intrăm în returul Ligii a 4-a odată cu meciurile de la echipa de Liga 3-a”, a spus Teo Mihuț. Cahill și Rucăreanu au mai abasentat de la ACB.

Pâncota începe să adune rândurile după ce a pierdut jucători importanți (Fl. Iacob, Miculaiciuc, Cl. Popa) și, totodată, apar și roadele cantonamentului de o săptămână de la Moneasa. „Suntem pe un drum bun, sper să mai îmbunătățesc lucrurile pănâ la începutul campionatului. Sunt foarte mulțumit de jocul echipei la acest moment, am avut foarte multe ocazii, mai ales în prima repriză, din păcate suferim la finalizare. Nu ai voie să ratezi atât de mult, mai ales cu o echipă de nivel superior care sigur că te taxează. Defensiv stăm destul de bine, facem mici greșeli, le putem corecta, sunt omenești. Sâmbătă jucăm ultimul amical la Crișul Chișineu-Criș”, a punctat Dănuț Mițiți, antrenorul pâncotanilor.



Formații:

Ineu: Merșca – Spătaru, Roșu, Șerban, Hulbăr – Zdrențan – Kouadio, Denis Mâneran, Călin, Dan Mâneran – Toure. Au mai intrat: Tulcan, Coman – Giacon, Rădac, Mercea, Nica, Palcu, Flonta, Jurj, Sas, Szoke, Miculaiciuc, Goia, Marc, Temian. Au lipsit: Cahill, Rucăreanu, Banam.

Pâncota: Stănilă – Țop, Hera, Gligor, Fabian – Dragalina, Bulzan – Mărgăian, Cl. Balaban, I. Balaban – Mihoi. Au mai intrat: D. Iacob, Tudose – Steleac, Pușcaș, M. Neamț, R. Neamț, Tudose, Pașca, Gelan, M. Iacob.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button