Crisul Chisineu-CrișFotbal judetean

Pecetea basarabeanului din lotul lui Dan Stupar: CS Socodor – Crișul Chișineu-Criș 1-2





Socodorul a jucat cu patru dintre cele cinci divizionare terțe arădene în amicalele iernii, iar palmaresul final este de o victorie: 6-3 cu Pecica, un egal: 2-2 cu Cermei și două eșecuri, 2-4 cu Lipova și 1-2 cu Crișul Chișineu Criș. Cu vecinii a jucat chiar în această după-amiază, pe terenul din comună ce s-a degradat destul de mult în urma celor câteva dispute în ultimele săptămâni.

Ultimul dintre ele a avut-o chiar pe Crișul drept gazdă, chiar sâmbăta trecută, în 1-1 cu Lotus Băile Felix. Azi, băieții lui Dan Stupar, Remus Lung și Ovidiu Pășcălău s-au impus cu 2-1, „dubla” lui Denis Janu din prima parte fiind decisivă. Mijlocașul din Republica Moldova a punctat mai întâi (min. 15) după un șut cu efect de la 20 de metri ce a trecut peste Vaida, prins puțin prea în față. Janu a făcut 0-2 chiar înainte de pauză, mai precis în minutul 44, când David Popa i-a trimis o centrare perfectă și micuțul fotbalist a pus latul. Tot în prima parte,  Grigore a ratat și el o situație mare de gol din poziție de unu la unu cu Vaida.

Repriza a doua a fost mai bună pentru Socodor, care a avut și un gol anulat pentru offside, dar care a și redus din diferență, în minutul 73. Dema a tras bine de la marginea careului, Iliescu a respins, iar Cristian Șulea, pe fază, a făcut 1-2. Tot Șulea putea marca pentru o remiză de palmares, dar, de această dată, Iliescu a fost impecabil.

Socodorul încheie săptămâna cu alte două amicale înainte, cu Salonta și Apateu, de a juca la Felnac în deschiderea returului Ligii a 4-a. „Ne-am mișcat binișor pe un teren rău, am avut ocazii multe în ambele reprize prin Șulea și Dema singur cu portarul. S-a văzut și oboseala, noi muncim și facem seara fotbal, dar nu ne plângem, sperăm ca la prima etapă să fim la maximum din toate punctele de vedere. Din păcate, l-am pierdut pe Ciornei care are fractură de deget de la meciul cu Cermei”, afirmă Tiberiu Darazs, antrenorul celor de la Socodor.

Până la urmă, Dan Stupar se va găsi exact în situația de acum un an al lui Adrian Abrudean, care s-a descurcat în sezonul de primăvară cu un lot restrâns numeric. Azi, la Socodor, au avoluat 17 jucători, cu experimentatul portar, Ovidiu Pășcălău rămânând pe bancă. „Pe un gazon destul de rău, și din vina noastră care am jucat acolo cu Lotus, am făcut mai degrabă un antrenament fizic. Însă, am reușit și destule faze bune de fotbal, cum a fost cea de la golul doi al lui Janu, dar și altele. Prima repriză a fost clar a noastră, a doua a lor, Iliescu ne-a salvat de golul de 2-2. Rămânem cu un antrenament bun, penultimul, căci sâmbătă mai jucăm cu Pâncota”, a punctat Remus Lung, antrenorul secund al Crișului.

Formații:

Crișul: Iliescu – Haloș, Pașca, Hreniuc, Sminic – A. Iuga, Dinu – Bickling, Janu, Grigore – David Popa, Au mai jucat: Cl. Popa, Bortiș, Pavel, Burlă, Vecerdea, Toboșaru.

Socodor: Vaida – Turcuș, Gherheș, Țoca, Covaci – Dema, Lezeu – Copil, Șulea, Pirtea – Cigan Au mai intrat: Olariu, S. Mako, Flueraș, Chiș, Miclea.

Arbitri: Dionisie Rus – Casian Băla, Emanuel Calindruț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button