UTA Arad

Biletele cu FCSB sunt pe terminate, dar UTA va avea sprijin și astăzi, în Gruia!





În decurs de trei zile, UTA dă piept cu principalele favorite la titlul de campioană. Astăzi, în „intermediară”, de la ora 17, arădenii joacă la Cluj, cu campioana CFR, vicelider al prezentei stagiuni (la 5 puncte în spatele Farului), iar duminică seara (ora 21) o vor găzdui pe FCSB. Oricât i-ar fi dezamăgit prin rezultate echipa favorită, fanii „roș-albilor” vor fi la datorie, atât astăzi, cât mai ales la meciul cu formația patronată de Gigi Becali.

Pentru confruntarea de pe arena „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia, ultrașii nu au organizat o deplasare cu autocarele, așa cum au făcut-o, de exemplu, la Sibiu, ci s-au grupat în autoturisme. Sunt semnale că la meci vor fi și destui susținători ai „Bătrânei Doamne” aflați la studii în Cluj, însă e evident că prezența nu poate fi una foarte mare într-o zi lucrătoare, la ora 17, atât de departe de casă.E un meci pe care sunt convins că minunații noștri suporteri ar fi vrut să îl vadă pe viu într-un număr cât mai mare, dar, din păcate, asta este programarea. Pe de altă parte, sunt convins că energia pe care ne-o vor transmite chiar și din fața televizoarelor, noi nu o vom simți, ne vom gândi la ea, făcând tot posibilul să îi facem mulțumiți prin efortul pe care îl vom depune pe teren și, de ce nu, și printr-un rezultat pozitiv”,a spus Laszlo Balint înaintea confruntării cu trupa lui Dan Petrescu.

În tot acest timp, la Arad, „oficialii” clubului numără biletele ce au mai rămas disponibile pentru confruntarea cu FCSB. Din informațiile noastre, ar mai fi de vândut în jur de 200-300 pentru un sold-out ușor de anticipat. Deocamdată, tichetele se dau doar online și e greu de crezut că vor mai fi de vânzare și fizic mâine, la stadion, în intervalul orar 14-18.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button