UTA Arad

Petrescu nu găsește decizii de arbitraj în favoarea echipei sale și susține: „Nu se supăra nimeni dacă era 3-0 la pauză!”







CFR Cluj a bătut-o cu 2-1 pe UTA în cadrul etapei cu numărul 28, la capătul unui meci cu numeroase greșeli de arbitraj, luate de „centralul” Lucian Rusandu, cu girul oamenilor din Camera VAR, Szabolcs Kovasc și Ferencz Tunyogi.


Evident, formația arădeană a avut cel mai mult de suferit, fiindcă VAR-ul a validat un penalty inexistent pentru gazde, dar nici nu a intervenit la un fault de penalty asupra lui Milosevic și la intrarea lui Deac asupra lui Roger, care era și el de cartonaș roșu. Însă, Dan Petrescu s-a legat doar de faza la care Rusandu a anulat golul din prelungirile primei părți, când Kolinger îl faultase clar pe Milosevic înainte ca Janga să marcheze din centrarea lui Krasniqi. „Fiecare antrenor poate să spună orice vrea, să îmi spuneți o fază în care a fost avantajată CFR, așa cum se spune mereu. Nu am fost avantajați nici astăzi, la roșu s-a dat roșu, penalty-ul a fost și s-a dat corect, ni s-a anulat gol ce nu trebuia. După părerea mea nu era fault la Kolinger. Efectiv nu țin minte nicio fază, dacă se vine cu o fază decisivă, doar una, atunci o să spun că a fost un arbitraj sub orice critică”, a precizat antrenorul CFR-ului.


Mai degrabă, „Bursucul” dă vina pe ghinion pentru faptul că echipa sa a tremurat pentru victorie până în cel de-al 9-lea minut de prelungire. „Dacă derulăm fazele meciului, avem penalty la 1-0 și ratăm. Dăm gol și stăm 10 minute să spună că e fault, eu zic că nu a fost fault la acea fază. După aceea, i-a venit rău lui Burcă, acum e la spital, mă întrebam la pauză ce se va mai întâmpla după toate astea. La prima fază a celor de la UTA din tot meciul au dat gol, după care Camora scapă singur cu portarul care apără și imediat după Maglica ia roșu corect. Iar dăm gol la ultima fază, iar se ridică offsaid, toate fazele au fost împotriva noastră. Spiritul băieților a câștigat meciul, noi acum două zile și jumătate am jucat, spiritul băieților a fost fantastic. Nu înțeleg de unde avem atâta ghinion, puteam să facem 2-0 la penalty, plus golul anulat, care nu trebuia să fie anulat… Aveam 3-0 la pauză și nu se supăra nimeni, scorul ar fi fost meritat. A fost o victorie suferită pe final doar pentru că am fost în zece oameni, dacă nu eram în zece nu ar fi fost nicio problemă. Echipa are multe puncte, am făcut un campionat foarte bun, problema e că Farul câștigă mereu, ca în Italia. Napoli bate tot, ce vină au celelalte echipe?”, a mai spus Petrescu la flash-interviuri.

CFR Cluj acumulează 59 de puncte și rămâne pe locul 2, la două puncte în spatele echipei lui Gică Hagi.

 



7 comentarii

  1. Acest individ este de pe planeta Zog , nu îl luați în serios , fără „prietenia ” , Dâncu – burleanu , azi campioana provinciei era U T A .

    0
    0
  2. Dane, păcat de cariera ta de jucător,nu ai învățat nimic desi ai jucat la cel mai înalt nivel.
    Un meci ține 90 de minute+prelungiri.
    Ce 3 -0la pauză ce 11m,ce gol anulat,ce arbitraj???
    Nu vreau sa jignesc,da noi suntem unde suntem dar jocul nostru nu cred că poate aduce in discuție maniera de arbitraj,pai daca noi nu jucam nimic, greșelile de arbitraj sunt normale sau ușor de trecut cu vederea???!!!!

    0
    0
  3. Dupa ce mi-am dat seama ca in ultimii ani CFR Cluj a castigat an de an campionatul prin metode mai mult extrasportive decat sportive mi-am dat seama ca si Dan Petrescu nu este decat tipul de mitic pe care il cunoastem cu totii : arogant, foarte vocal , foarte nervos cand i se prezinta adevarul, hotul care prins fiind striga hotii, un caracter josnic, infect. In meciul de astazi CFR a primit cadou de la arbitri un 11 metri ratat de Deac la o simulare grosolana in careul UT-ei in timp ce UT-ei i-au fost refuzate un penalty la Milosevic ( lovit de portarul Sava in careul de 11 m ) si un cartonas rosu lui Deac pentru lovirea cu rea intentie a lui Roger !!!

    0
    0
  4. Un om de nimic,un plangacios,trisor de cea mai joasa speta.Ce gargara mai facea cand in meciul cu Sevilla i-a fost anulat un gol pe buna dreptate,a venit si cu regulamentele la conferinta de presa,acum cand a castigat prin furt calificat vine cu vrajeli de 2 bani.Daca ne vom salva sezonul asta la urmatorul meci in Arad nimicu asta cred ca o v-a incasa urat de tot.

    0
    0
  5. Generatia de hAUR e pusa doar pe skandal … degeaba au jucat in afara ca se comporta ca pe vremea Cooperativei. Prietenii clanului Bekali si a altor mafioti. Cu mici exceptii (Galca, Sabau s.a.)

    0
    0
  6. Esti un nimeni. Fara suparare esti slab ca antrenor. Iti ti jucatorii prin frica. Sincer esti nebun . Cam asta ar fi Dan Petrescu. Un nebun. Pacat de omul ala (Varga) ca baga banii in curul tau.

    0
    0
  7. Bai Dan penalty , la golul pe care il invoci tu ca, a fost valabil, mai inainte a fost fault clar la Milosevic ,impins cu cotul la duelul aerian,chiar nu mai vezi bine ? 11m la Milosevic in min. 87 clar dar Varul s-a facut ca, ploua,despre ce vorbim ? Da echipa ta sunt mai buni dar a-ti castigat pe mare nedreptate !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button