UTA Arad

Benga: „După aspectul jocului puteam scoate cel puțin un egal, dacă a fost penalty și beneficiezi de tehnologia video…”







Alexandru Benga și-a revenit la timp după accidentarea suferită în prima repriză a partidei cu FCSB. Căpitanul UTA-ei a ieșit de pe gazon în minutul 44, dar astăzi, la Craiova, și-a reluat locul în centrul defensivei arădene. „Roș-albii” nu au suferit prea mult atacurile Universității, dar tot au clacat la două dintre ele, la faze relativ simplu de interpretat.


La final, Benga s-a declarat frustrat de încă un insucces al echipei sale, la capătul unei prestații destul de bune. „Am intrat cu 1-0 la pauză, am gestionat bine și primele minute din repriza secundă, dar a venit acel gol egalizator dintr-o doză mare doză de șansă. Apoi au reușit să marcheze pentru 2-1, după care noi am ratat niște ocazii imense și n-am reușit să egalăm. E frustrant pentru că avem mare nevoie de puncte și, după aspectul jocului, cred că puteam scoate cel puțin un egal, iar în situația în care suntem noi nu ne permitem să se întâmple așa”, a spus experimentatul fundaș central al „Bătrânei Doamne”.


Provocat de jurnaliști, Alex Benga a fost rugat să comenteze și faza din al doilea minut de prelungire, când portarul Popescu pare să-i agațe piciorul lui Pășcălău. „Lucrurile sunt foarte clare din punctul meu de vedere, dacă a fost penalty, acest lucru se poate vedea pe reluări. Nu am văzut foarte bine, dar dacă a fost penalty, realitatea spune că suntem privați de un 11 m la ultima fază, în condițiile în care beneficiem de arbitrajul video. Sunt perfect conștient că și arbitrii pot greși și pentru că, așa cum greșim și noi, și ei pot greși. Dar, când beneficiezi de tehnologia video, dacă a fost penalty și să nu-l primim, cred că nu este deloc normal”, a mai punctat apărătorul arădenilor.

Un comentariu

  1. A fost clar PENALTY, nu au vrut astia din camera VAR sa valideze pt. ca, o incurca pe Craiova lui Rotaru. Se le fie rusine ca, isi bat joc de UTA. !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button