UTA Arad

UTA intră cu 14 puncte (cu rotunjire) în play-out: „Sunt prea puține, de acum se joacă ori la bal, ori la spital pentru noi”







Magia succesului cu FCSB s-a risipit 5 zile mai târziu la Craiova. Deși nu au jucat rău și au avut destule ocazii, împotriva Universității, arădenii nu au mai avut aceeași eficiență și au plătit cu un eșec. Arbitrii și-au băgat și ei „coada” ca și în alte multe deplasări stagionale, Craiova (cu FCU), Ploiești (cu Chindia) sau Cluj (cu CFR), așa că tabloul a fost complet.


Chiar dacă runda finală a sezonului regular este doar la început, UTA știe deja că e a 15-a la finalul sezonului regular (fiind sub FC Argeș la întâlniri directe, 0-2 și 0-1) și ar fi retrogradată direct dacă nu ar exista faza play-out. Aici, UTA intră de pe locul 9, cu 14 puncte (rotunjite de la 13,5) și, în funcție de celelalte rezultatele are rundei, vor disputa prima finală din play-out la Voluntari, Cluj (cu U) sau Ploiești (cu Petrolul). „Cele 14 puncte cu rotunjire sunt prea puține. Play-out-ul se va fi intens. Nu este nici o tragedie, sunt 9 meciuri, 27 de puncte puse în joc, pentru noi fiecare meci este extrem de important, devine din ce în ce mai important. Dacă până acum am avut această succesiune de meciuri infernale cu echipele din față, de acum play-out-ul cumva se joacă ori la bal ori la spital pentru noi”, cosnideră Laszlo Balint.


18 comentarii

  1. Comicul sau drama situației, e făcut de echipele mici , ca la echipele care contează. Și înfrângerile sunt de feluri diferite. Asta e de mijlocul clasamentului. Ar fi trebuit sa fie., floare la ureche ” Numai ca e și fără flori, iar urechi numai avem. Un dans abstract pe la fundașii de margine a ținut câtva timp , ca jocul viperei la fluierul fermecat al indianului. În treacăt, Balint , subliniază momentul căderii. Golul de 1-1, venit de niciunde. Pai fotbalul prin asta a devenit sportul numărul 1.! Ceva s-a câștigat. Trezirea, în termeni tehnici și volitivi. Soarta mai scoate odată în calea echipei pe cei care au adus-o aici. Echipele de calibru obișnuit.

    0
    0
  2. La final de sezon regular cu 13 puncte mai puțin, greșesc?
    Domnule Meszar, management profesionist sau nu?
    Vă rog să mai dați asigurări că echipa nu retrogradează

    0
    0
  3. In play-out sunt puse in joc 27 de puncte ,suficiente pt. a castiga cat mai multe puncte avand in vedere ca,prin injumatatirea punctelor distanta este foarte mica intre echipele de la subsolul clasamentului , inclusiv si Mioveni are sanse a scapa de retrogradare !!! Deci un pay-out foarte incins. Sper sa nu maio traiesc marea tristete din 1979 cand UTA. a cazut in divizia B dramatic ,pierzand cu 0-1 la Arad !!! HAI BAIETII, MOBILIZAREA CA, NU ESTE DE GLUMIT < FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
  4. Cate calcule, câtă frenezie! Sunt 9 meciuri, 27 de puncte. Uitati-va , la optimiștii exagerați mă refer, pe statistici, câte puncte a făcut UTA cu echipele cu care joaca în play-out . Teoretic, așa e, UTA poate acumula 27 de puncte în play-out. Practica ne omoară, optimiștilor fara temei. Sau vouă va ajunge că va asigura Meszar că echipa nu retrogradează sau Balint va spune că echipa merita mai mult?
    Echipa nu a mers rău în ultimele 2 meciuri, dar din păcate la Craiova eficienta a lăsat de dorit. Iar când tragi de timp , in mod evident, inca din prima repriză, fotbalul îți mai da câte o palmă. Important e să te trezești la timp și să nu tot cauți vinovații in alta parte .

    0
    0
    1. După Tabela Berger, în etapa 8 jucăm cu Mioveniul acasă, iar în etapa 9 cu echipa ce v-a termina sezonul regular pe 7,Sepsi sau Craiova lui Mititelu, în deplasare.Eu zic că aici se v-a decide soarta UTA-ei.Trebuie să batem neapărat pe Mioveni ,iar în ultima etapă, probabil cei cu care vom juca vor avea destule puncte acumulate pentru a avea primul loc în play-out asigurat și nu vor pune osul pentru a câștiga. Hai UTA, hai Aradul.

      0
      0
  5. In primul sezon am intrat cu 19 puncte cu rotunjire, anul trecut cu 20 iar anul acesta cu 14 cu rotunjire! Progres ce sa zic …management de liga campionilor nu gluma. Comparand bugetele din cele trei sezoane ceva ne da cu virgula. In tot acest timp sau schimbat zeci de jucatori si sau cheltuit milioane de € fara cap. La inceput de sezon majoritatea pe aici erau superoptimisti…cel mai bun lot, super antrenor si superobiective, ca acum sa fim mai aproape ca niciodata de retrogradare. Sanse sunt, echipa da semne de viata insa daca nu marchezi si faci in continuare cadouri in aparare…arbitrii ne vor „ajuta” in continuare si ei …va fi greu, foarte greu.

    0
    0
  6. Prea mult este cultivat G Balint. El vorbeste …mai frumos decit antreneaza ( imi pare slab antrenor). Acum a luat ideea ca ” arbitrii ne fura”. Nimic nu ne poate fi in favoarea de a crede ca UTA ar putea castiga multe meciuri. UTA nu stie sa atace, iar fundasii centrali sint lenti, bubuie mult, nu ies la pas, nu stiu cu mingea lapicior, daca nu joaca retrasi…iau gol ..pe viteza. Cascini si Batha nu conteaza in careu, pe sus mai ales ( dar nici pe jos, prea mult). Prea multe improvizatii, decit sa il muti pe Abeid pe dreapta, pe Roger fundas, mai bine il puneai,ori pe Dobrescu ( la ce l-ai luat intre cei dusi la Craiova?), ori pe Isac pe dreapta. Postolache nu e..deloc extrema , pare mai bun pe centru decit sarbul, a dat el gol cu FCSB, dar acolo a fost alta situatie. Lipsa lui Ubbinc mi-a parut esentiala, Otele s-a bramburit cind a scapat singur…la 1-1. Un altul poate inscria. Nu o vad pe UTA jucand pe atac, decit descoperindu-se pe fundasii centrali. In continuare UTA…joaca ” tare , dar nu murdar”, insa se fac foarte multe faulturi in interventii de ultima instanta. Sa ne fie clar…UTA nu are pe nimeni care sa comenteze, de aia arbitrii nu se tem. Meszar e mutulica, e un nimeni in fotbal, restul sint absenti. Sa il ai pe Duckadam in studiouri si sa nu ” il cultivi”.. imi pare o prostie. Vine play out-ul…ce motive de incredere avem in acest joc, pe contre propus de Balint ? . UTA nu stie pasa, ca sa castigi trebuie sa duci mingea, sa marchezi , apoi sa poti tine de ea,..nu sa o bubui. Si cu FCSB si cu Craiova apararea a luat repede gol, dupa ce am marcat. asa nu poti tine un rezultat. Ave, jucatori, dar e limpede nu si antrenor, iar Conducerea e…aeriana. De aici pleaca treaba

    0
    0
    1. Mai schimba-ti fundurile alea de sifoane de pe nas ca percepi realitatea distorsionat,UTA a fost ieri ca joc peste craiova dar cand ai numai ura si rautate in suflet normal ca refuzi sa vezi asta.Dar pana la urma ce pretentii sa ai de la un individ care a ajuns sa fie alergat de jucatori pt insulte peste insulte.Sau poate ne spui mosule cat te bine te pricepi tu la meseria pe care o practici cand ai ajuns sa operezi omul la piciorul sanatos,in locul tau mi-as baga sfecla in fundul pamantului ca strutul,nu as mai face analize pe aici…

      0
      0
    2. Om avea jucători, dar calitatea multora e îndoielnică.
      Suferim rău la mijloc, iar în apărare stăm rău la fundașii centrali.
      Benga e singurul care-și compensează limitările prin dăruire și ambiție. Chindriș, Erico și Erion sunt foarte foarte inconstanți.

      În mare valoarea lotului ne-a dus unde suntem. Lot construit aiurea din vară.
      Pierzi 2-0 la Argeș, să zicem că accident (deși la cum se prezintă echipa aceea, faptul că ne-au luat 6 puncte, e rușinos). Dar când iei 3-0 la Voluntari, îi clar că ai mari probleme. Atunci trebuiau să sune deja toate alarmele.

      Balint poate doar să repare ce a stricat Poenaru. Lotul va trebui remaniat în vară. Altfel, vom avea un sezon similar, în cazul în care scăpăm.

      0
      0
  7. Inca odata in plus,calculele hartiei nu se potrivesc cu realitatea…Unii il contesta dar a lipsit enorm Ubbink iar faptul ca de voie,de nevoie, Roger este nevoit sa joace fundas in loc sa fie pe creatie,pase este un alt impediment.
    Ma intreb totusi despre calitatile lui Barbosa,pentru ca acum a avut teren impecabil ca sa arate ceva mai mult..
    Nu imi pot explica apatia lui Milosevici,adevarata mana(picioare) moarta ieri..
    Va fi foarte greu in Play Out cu asemenea fel de abordare pentru ca si restul pe care nu i-am invins,nu vor face act doar de prezenta…
    Pericolul,daca si sper macar la un loc de baraj,ar fi sa jucam cu Dinamo pentru ca jocurile vor fi facute pentru ei,absolut…asa ca ideal ar fi sa iesim din acea zona.
    O spun in calitate de prezent la meciul de la Craiova,unde nu mi-au placut multe in galeria ultrasilor,lucruri impardonabile dar asta cu alta ocazie.
    PS: corectez redactia @sportarad care scria ca au fost 50 suporteri..Gresit total.Am fost circa 120 persoane.(autocarul ultrasilor,multe masini mici,plus suporterii UTA-ei de acolo sau imprejurimi).

    0
    0
  8. În loc de răutăți ar fi bine sa stringem rândurile. La banii din buzunarele noastre momentan Balint este omul cu suflet ptr UTA care cu jucătorii adusi de Poenaru încearcă sa dreagă busuiocul. Poate nu este pe placul tuturor dar UTA în ultimile meciuri chiar a jucat mulțumitor, și exista speranța sa rămână în liga1. Nimeni nu-i perfect din păcate pe lângă stingaciile unor jucători limitați există și mult ghinion și greșeli mari de arbitraj… HAI sa numai tragem în pianist ca nu ajuta la nimic…. HAI UTA eu unul cred ca vom reusi???

    0
    0
    1. Trei dintre marii suporteri de pe comenturile astea nu sunt de acord cu tine, decat sa strangem randurile si sa incurajam echipa, ei mai bine baga batut prin gard. Halal.

      0
      0
      1. Posibil sa fie Dinamovisti…. Numai astfel de oameni se bucura prin ce trece UTA…. Oameni ca Balint cu bun simț și sufletiști nu sunt pe placul acestor știe tot… Sper ca roata sa se intoarca și UTA cu Balint sa le dea cu tifla în cap și prin joc mult mai bun sa reușească sa rămână în liga1…. HAI UTA

        0
        0
      2. Unii sunt doar suporteri de carton, orgoliul lor conteaza mai mult ca UTA, frustrati in viata lor reala, doar baga strambe si „inteligente” pe comentarii, e singura satisfactie a lor.
        Hai UTA !

        0
        0
  9. O sa fie batalie mare de tot in acest play-out, sunt 2-3 echipe care stau mai linistite neavand emotii cu retrogradarea directa sau baraj in rest Mioveni, Fc Arges, Chindia, Botosani , Hermastandt , U, Cluj si poate Voluntari, se poate intampla orice, sa retrogradeze direct, sa joace la baraj sau sa scape de emotii !!! Vom vedea ce va fi . Cert este ca, baietii sa fie foarte uniti , sa elimine cat mai multe din greselile din aparare si eficienta in fata portii ca, altfel degeaba joci bine si nu dai gol, goluri . Sper sa fie bine si UTA. noastra sa fie si la anul in Superliga pt. ca, acolo ii este locul. FITI UNITI BAIETII SI VE-TI REUSI !!! FORTA UTA Arad , OPTIMUSMUL VA INVINGE !!!

    0
    0
  10. Cred ca noua suporterilor nu ne mai ramane decat sa spunem un Doamne ajuta , ca de acum UTA noastra are nevoie si de noroc mai mult ca oricand, Haide UTA si fie ca la sfarsit sa fim cu totii fericiti.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button