UTA Arad

Cascini: „E frustrant, jucăm bine și nu facem puncte. Trebuie să luptăm în play-out, practic, începe un nou campionat”







Pentru a treia etapă la rând, Bautista Cascini și-a câștigat un loc în primul 11 utist. Dacă la Cluj argentinianul a profitat de suspendarea lui Batha, cu FCSB și U. Craiova, l-a lăsat pe bancă pe Paul Anton, care – până la urmă – i-a luat chiar locul la mijlocul reprizei secunde.


Cascini nu a făcut un meci grozav sau cel puțin sub colegul său de compartiment, Idriz Batha, care – de altfel – a și înscris singurul gol al UTA-ei pe „Ion Oblemenco”. „Cred că în prima repriză Craiova a jucat mai bine, dar noi am avut o ocazie și am marcat. În a doua, am început greu și ne-au dat goluri dupa câteva minute, dar ocaziile mai clare din ultimele 10 minute au fost ale noastre. Am avut și penalty clar neacordat, am văzut în vestiar, nici măcar nu l-a chemat VAR-ul pe central să vadă acea fază”, a sintetizat meciul din Bănie sudamericanul.


„Bătrâna Doamnă” a pierdut la limită cu Farul, CFR Cluj și U. Craiova, dar de fiecare dată a ieșit de pe teren cu regrete, în urma jocului prestat. „Normal că e frustrant, căci jucăm bine și nu facem puncte. Dacă am fi jucat rău și am fi pierdut, ar fi fost mai bine din punct de vedere mental, dar așa…Cu echipele bune am jucat mai bine, dar acum va trebui să mergem înainte și să luptăm în play-out. Va fi greu, punctele se înjumătățesc punctele, vor 5-7 față de de prima clasată. Începe, practic, un alt turneu, alt campionat, important va fi să începem bine în primele meciuri”, a mai afirmat Cascini.

2 comentarii

  1. Din pacate,si pt.tine si pentru echipa si pentru suporteri, nu mai esti la fel de competitiv.Pot spune ca, la golul 2,ai fost coautor,intr-un fel,prin ratarea interventiei la Alex.Cretu, la mjlocul terenului.Pacat!
    HAIDE UTA!!!

    0
    0
    1. De acord l-am vazut si eu greseala pleca de la el si este ca nici nu mai merge dupa adversar se plimba in spatele lui. Rateaza intrarea si apoi merge agale sa se replieze evident nu mai ajunge.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button