Handbal

HC Beldiman a debutat cu dreptul în Grupa Principală Valoare 4, Minaur nu a avut nicio șansă la Arad!





Juniorii III de la HC Beldiman Arad au pășit cu dreptul în Grupa Principală Valoare 4. În Sala Sporturilor Victoria, echipa pregătită de George și Adriana Beldiman au condus în permanență jocul în fața reprezentantei puternicului centru handbalistic, Minaur Baia Mare și s-a impus cu scorul de 29-24, după ce scorul pauzei a fost 14-10, iar până în minutul 25 a avut și plus 10 goluri pe tabelă.

Golgheterul echipei arădene a fost și de această dată Robert Beldiman, cu 14 reușite. Alexandru Pășcălău a marcat și el de 7 ori, Ayan Lucaci a înscris 4 goluri, Cezar Diniș – două, iar Călin Creț și Sașa Vașnei câte un gol. Un rol important a avut și portarul Andrei Creț, pe parchet pentru HC Beldiman mai intrând: George Tat, Mihai Cristian, Andrei Marcea, Cristian Berariu, Alexandru Pintea, Tudor Vălean, Luka Ilić, Luca Bojin și Adoryan Lazăr.

„Le mulțumesc sportivilor mei pentru dăruirea cu care au intrat in teren. A fost un joc greu, dar dorința de victorie și-a spus cuvântul în fața unei echipe la fel de puternice, bine aranjată pe posturi. Diferența a făcut-o dăruirea băieților mei, și-au dorit, au muncit și au câștigat, făcând un prim pas spre Turneul Final Valoare. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să ne pregaăim pentru următorul meci, să muncim în continuare la fel. Nu în ultimul rând, mulțumim și galeriei noastre, formată din copii, părinți, bunici și simpli oameni care iubesc handbalul, care azi au fost pentru noi al 8-lea jucător”, a spus antrenorul George Beldiman.

În etapa următoare, tinerii handbaliști arădeni se deplasează la Târgu Mureș, pentru duelul cu LPS-ul.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button