UTA Arad

Petrolul, U. Cluj sau Voluntari, pe cine înfruntă UTA în prima rundă a play-outului? Benzar – din nou la dispoziția lui Balint





O singură zi au avut liber utiștii după eșecul de la Craiova (1-2), cu Universitatea, iar duminică după-amiază au făcut primul antrenament din ciclul săptămânal ce se încheie cu primul meci din play-outul Superligii. Arădenii au terminat sezonul regular pe locul 15 și-și vor cunoaște adversarul astăzi, după ultimele meciuri ale rundei finale, Chindia – FC Voluntari și CFR Cluj – U. Cluj.

La cum arată clasamentul acum, adversarul „roș-albilor” de la finalul săptămânii, din prima „finală” dintre cele 9, este Petrolul, la Ploiești. Dar, dacă Voluntari câștigă cu echipa lui Toni Petrea va termina ea pe locul 8 și o va găzdui  pe UTA. Și U. Cluj este la mâna ei pentru ocuparea poziției a 8-a, dar asta înseamnă că trebuie să o bată pe campioana CFR în derby-ul orașului de pe Someș. Petrolul rămâne a 8-a în caz de remize în ambele partide sau dacă Voluntari și U. Cluj pierd ambele.

Dacă va juca pe „Ilie Oană” în weekend, UTA scapă de mijlocașul Seto (suspendat), în timp ce ea începe să-și recupereze „piesele” lipsă din ultimele runde. Inclusiv Romario Benzar s-a prezentat la antrenamentul de ieri, după ce s-a tratat în Serbia pentru leziunea musculară suferită, însă și Marko Vukcevic este mai bine după accidentarea la gleznă suferită la Cluj, cu CFR-ul și poate juca. Ubbink și-a ispășit etapa de suspendare, așa că, în afara lui Marrone, arădenii nu mai au jucători cu probleme medicale sau disciplinare. Inclusiv Șteau începe să se pregătească cot la cot cu colegii săi, în timp ce Isac a și prins un loc pe bancă la Craiova și poate fi o soluție în startul play-outului.

De menționat că toate cartonașele galbene luate de fotbaliști pe parcursul sezonului regular se anulează în faza a doua a competiției. O veste bună în special pentru Idriz Batha și Bautista Cascini, care ar fi stat pe tușă la fiecare advertisment, dar și pentru Chindriș, care adunase 7 „galbene”.

11 comentarii

  1. Spirit ofensiv și ,mai ales, eficienta. Sunt condițiile în care UTA se poate salva. In ultimele 2 meciuri spiritul ofensiv a existat. Eficienta, din păcate, doar in primul. Sigur că e mult mai simplu sa arunci vina pe arbitri și pe tot felul de conspirații, gen UTA nu e dorita in liga 1. Chiar așa, cine și de ce nu ar mai dori UTA in liga 1? Dar în liga 2 o dorește? Scenarii de noaptea minții!
    Hai UTA, inca sunteți la mana voastră!

    0
    0
    1. Arbitrii sunt varza, si in general gresesc in favoarea echipelor din fata. E o constanta in toate campionatele.

      Noi insa trebuie sa ne facem treaba orice ar fi. Pana la urma, suntem la mana noastra, si nu trebuie sa depindem in fiecare meci de una sau doua faze.

      Vorba aia, daca marcam de 3 ori, nu pot anula tot.

      0
      0
      1. De trei ori nu s-a intamplat pana acum. Dar sa o scoata o data din poarta si sa nu-ti acorde un penalty am vazut cu totii ca s-a putut.

        0
        0
    2. MECIURILE UTA=ei conform tabelei Berger.Etapa 1 Prtrolul-UTA.Etapa 2UTA-U Cluj.Etapa 3 Voluntari-UTA. Etapa 4 UTA-Hermannstadt. Etapa 5 Chindia-UTA. Etapa 6 UTA-Botosani. Etapa7 FC Arges-UTA. Etapa 8UTA-Mioveni. Etapa 9 U CRAIOVA 1948 sau Sepsi- UTA.. Hai UTA,hai Aradul.

      0
      0
      1. nu e bine … Botosani, Chindia si hermann e ordinea din clasament dupa meciurile directe … publicam noi imediat cum e corect

        0
        0
  2. ANUL 1 DUPA PROMOVARE CU BALINT ANTRENOR – LOCUL 8
    ANUL 2 CU BALINT SI BADEA ANTRENOR (FARA PRETENTII LA ACHIZITII ) – LOCUL 11
    ANUL 3, DUPA POENARU SI BALINT (CU ACHIZITII GEN KESERU, MILOSEVICI, CASCINI,DOBRESCU,CHINDRIS, APOSTOLACHI,BARBOSSA, ETC) SI CU PLECARI (GEN BARAVIKAS, SCHIAKOV, MODE , MICULESCU , ROGER, ALBU, VLAD MORAR, HORA, ANTAL,ETC), IATA UNDE SUNTEM , CA POATE NICI BARAJUL NU-L MAI PRINDEM

    0
    0
  3. Foarte greu va fi ,sperante sunt destule pt. ca, distanta este foarte mica intre echipe. Cheia castigatoare de a salva UTA. este la baieti sa joace cu si mai mare indarjire si mai ales sa aiba eficienta in atac pt. ca, acolo este cea mai mare problema inca nerezolvata. Vom vedea ce va fi. Sper sa fie bine si UTA. sa fie in continuare in Superliga. Sa lupte pana la ultima suflare pt. minunatii suporteri aradeni !!! FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
  4. Ce bun ar fi fost si un punct la Craiova,acum noi si argesu vom fi singurele care beneficiem si de rotunjire,asa ca meciul de la Ploiesti este foarte important,o victorie acolo ar fi aur curat,in caz contrar ploiestenii se vor distanta la 7 puncte,meciul urmator de acasa devenind aproape crucial in cazul nefericit in care vom pierde la Ploiesti.

    0
    0
  5. capital meciul de la ploiesti…intalnim un adversar, totusi , subtire,, printre cele mai slabe echoipe din play-out..la ultima vizita acolo ne-am batut singuri ..imi aduc aminte de un 3 la o pentru noi la ploiesti in anul in care am promovat, parca ,ce-ar fi daca s-ar repeta povestea si acum? se pare ca cel putin in deplasare avem nevoie de avantaj clar ca sa castigam,altfel pe final nu prea ne lasa nici arbitrii si nici norocul..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button