Sporturi de contact

Edi Gafencu, după performanța explozivă de la Dynamite Fighting Show 2023: „Vreau să debutez în Glory!”





Eduard Gafencu, kick-boxerul arădean supranumit „The Blitz” pentru loviturile sale incredibile, a revenit duminică în ring cu un KO spectaculos aplicat lui Mădălin Crăciunică. Lupta a contat pentru sfertul de finală al Dynamite Fighting Show 2023, în limita categoriei 77 kg, iar Edi visează și la debutul în „Glory”.

Gafencu a împlinit luna trecută 30 de ani și se află încă în România. „Acum am un contract în derulare, am semnat pentru trei ani cu Glory. Nu mi-au oferit niciun meci, am fost incredibil de dezamăgit”, susține arădeanul.

Vă reamintim că Gafencu l-a învins pe protejatul lui Remy Bonjasky, Ekrem Doruk, în vara lui 2019, iar șase luni mai târziu, Doruk l-a învins pe Jay Overmeer în Germania. Overmeer luptă cu succes pentru Glory în aceste zile și ar putea deveni un concurent pentru titlul lui Andy Semeleer.

„M-am antrenat 6 luni pentru a reveni”

Edi Gafencu, care a dat mereu 100% în toate meciurile disputate, a acuzat și ceva probleme fizice, dar acum e bine și a demonstrat-o duminică seara în gala de Timișoara. M-am antrenat foarte bine timp de 6 luni ca să revin în competiții. Am avut motivație tot timpul, îmi place foarte mult să muncesc din greu. Acum sunt foarte matur, am soție și un copil, o familie” , mai spune arădeanul.

Înfrângeri controversate

Gafencu a acceptat nouă provocare, după ce a fost implicat în două înfrângeri controversate în organizația rivală Colosseum Tournament, meciuri pe care susține că le-a câștigat de fapt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button