Progresul Pecica

Pecica a pierdut ultima șansă de play-off după eșecul de la Ghiroda! Bozian: „Una dintre cele mai bune reprize ale sezonului, dar ne-am jucat cu ocaziile”





Progresul Pecica nu a putut produce surpriza la Ghiroda și Giarmata Vii și ratează ultimul tren spre play-off. Cosmin Mancaș a decis meciul din etapa a 17-a din C8, după un gol cu capul din finalul primei reprize. Până atunci, oaspeții de pe „Emilian Pavel” au avut cel puțin trei ocazii clare, în special prin Borcea.

La final, Bogdan Bozian a susținut că meciul putea avea un alt deznodământ dacă echipa sa ar fi fost mai pragmatică. „Eu zic că am făcut una dintre cele mai bune reprize din acest campionat, asta raportat și la adversarul de calitate întâlnit, o echipă ce nu a avut deloc emoții pentru locul său de play-off. Doar că ne-am jucat cu ocaziile, ar fi trebuit să avem măcar 1-0 pe tabelă și când colo ne-am trezit conduși la pauză în urma unei greșeli de plasament în defensivă. Cred golul lui Mancaș ne-a turnat plumb în picioare și am făcut o a doua repriză slabă, cu toate că am mai avut o ocazie mare prin Puie. Dar, Ghiroda a fost și mai periculoasă decât noi, așa că ieșim cu zero puncte și regretul că nu am profitat de jocul bun din prima parte și ocaziile avute”, spune Bogdan Bozian, jucător și antrenor al Progresului, alături de Mihai Petcuț.

În urma eșecului, coroborat cu succesul Crișul, pecicanii rămân să evolueze în play-out. „Noi am plecat cu gândul să ne salvăm de la retrogradare, dar – parcă – am simțit la un moment dat că puteam mai mult. Doar că am pierdut puncte importante cu echipele de sub noi, Cermei, Ineu sau Periam, degeaba am scos puncte cu cele bune. Era frumos să jucăm în play-off, căci am fi dat șanse și mai multe jucătorilor tineri, așa încă trebuie să ne asigurăm că nu vom avea probleme cu retrogradarea. Dar, eu zic că nu arătăm o echipă de ultimele locuri, mai ales că avem al treilea atac din serie, după cele ale primelor două clasate. Copiii au progresat, s-a și văzut în aceste prime două meciuri ale anului, păcat de rezultatul de azi, probabil egalul era mai echitabil cu Ghiroda”, a adăugat Bozian.

Pecica încheie sezonul regular acasă, cu Avântul Periam, echipă pe care o va reîntâlni și în play-out.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button