ACB Ineu

Ineul a depus armele și în fieful „bulgarilor”! Sculici: „Nu cred am avut jucător fără ocazie la poarta lor, dar când ești superficial…”





ACB Ineu își complică și mai mult situația în seria a 8-a a Ligii a III-a după eșecul de astăzi, de la Dudeștii Vechi. Pobeda Star Bîșnov s-a impus cu 2-0, grație „dublei” lui Valentin Grigore, din minutele 40 și 82, iar gruparea de pe Crișul Alb rămâne cu regretul a numeroase ocazii ratate, în special în repriza a doua.

Iar eșecul complică situația nou-promovatei din Țara Zărandului în eșalonul terț, cu o prezență pe penuultima poziție în clasament, zero puncte în 2023, fără niciun gol marcat. „Să spunem că prima repriză a fost echilibrată, însă după pauză am fost tot timpul peste ai, am jucat doar la 30-35 de metri de poarta lor. Mai mult, ne-am creat o gramadă de ocazii, nu cred că am avut jucător care nu s-a prezentat în fața portarului, doar că l-am făcut erou pe acesta. Chiar nu-mi explic atâtea ratări, atât la Lipova, cât mai ales astăzi. Dar, dacă tratezi ocaziile cu superficialitate, degeaba joci, domini, la urma urmei rămâne rezultatul și azi am pierdut din nou. Am avut și ceva absențe, probabil au contat și ele, cu toate că avem încredere în toți jucătorii din lot”, a spus Cristian Sculici, care nu a contat azi pe Hulbăr, Dan Mâneran (accidentați), dar nici pe Zdrențan și Șerban (suspendați).

Având în vedere că Pobeda a pierdut 4 titulari în această iarnă, părea vulnerabilă și chiar putea fi una dintre echipele ce putea fi băgată în „horă”. Doar că distanța față de Ineu și Cermei a devenit după etapa de azi de 11, respectiv 13 puncte. „Într-adevăr, se poate ca acest meci să fi fost unul de 6 puncte, așa că situația este destul de gravă din toate punctele de vedere. În clasament și nu numai, față de săptămâna trecută nu s-a schimbat nimic nici în cadrul clubului. Dar, una peste alta, jucătorii tineri care-și doresc ceva de la fotbal nu au nicio scuză pentru ultimele rezultate și mai ales lipsa de concentrare de care dăm dovadă pe ambele faze ale jocului. Am ratat mult, dar nici să luăm goluri atât de ușor nu e permis. În repriza secundă, adversarii au trecut de două ori de mijlocul terenului și ne-au dat gol. Trebuie să ne adunăm pentru meciul de acasă cu Ghiroda, să încercăm să scoatem ceva, iar în play-out să legăm și noi câteva rezultate pozitive”, a adăugat  antrenorul principal al ACB-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button